Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 


toate spitalele si centrele medicale »

SPITALUL MILITAR DE URGENŢA ALEXANDRU GAFENCU
Judet: Constanţa, Oras: Constanţa


Vizualizari: 15939

Info

"VOI NE DATI VIATA!"
Este cea mai frecventa replica auzita zilnic, la serviciu, pe strada, sau acolo unde nu te astepti. Afirmatia vine din partea acelora care ne­-au fost pacienti in oricare din sectiile (Chirurgie, O.R.L., Oftalmologie, Ortopedie, Medicala, Dermato- venerice, Stomatologie, Neurologie, Psihiatrie) acestui spital al nostru, spital cu traditie, cu oameni deosebiti, formati si educati in spiritul sprijinului si atasamentului fata de oameni.

Cine este cel care mentine permanent starea de bine a pacientilor, salariatilor, tuturor celor ce trec cel putin odata prin Spitalul Militar? Este Colonelul Doctor Romeo Popescu, un OM deosebit, chirurg renumit, cu aptitudini de lider. Desi apartine vechii scoli de chirurgie este foarte receptiv la nou, cultivand spiritul de echipa, imbinand foarte frumos in cadrul acestui spital trecutul, prezentul si viitorul.
In munca lui, el este sprijinit de o echipa de oameni adevarati, medici cu o pregatire vasta, tineri, cutezatori si pentru care juramantul lui Hypocrate este litera de lege.
Nimeni nu-­l poate inlocui pe Dumnezeu si sunt putini cei care sunt cu adevarat in slujba lui incercand dezinteresat sa ajute. Ne bucuram sa avem printre noi cativa dintre acestia.
Ne puteti contacta la adresa: B-dul. Mamaia, nr. 96, Constanta.

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805