Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 


toate spitalele si centrele medicale »

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENTA
Judet: Bacău, Oras: Bacău


Vizualizari: 1541

Info

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau asigura asistenta medicala preventiva, curativa si recuperatorie, primara si secundara locuitorilor din municipiul Bacau si a comunelor arondate acestuia, reprezentand peste 47% din populatia judetului.

Evaluat dupa Ordinul MS nr.1764/2006 referitor la clasificarea din punct de vedere al competentelor, resurselor materiale, umane si a capacitatii de a asigura asistenta medicala, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau se incadreaza la nivelul de competenta II A.

Spitalului Judetean de Urgenta Bacau asigura rezolvarea cazurilor de urgente medico-chirurgicale din teritoriul arondat precum si pe cele care depasesc nivelul de competenta a spitalelor invecinate.

 

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau functioneaza pe o suprafata de aproximativ 9 ha, fiind structurat pavilionar. In structura spitalului se regasesc 21 sectii, 8 compartimente, 4 laboratoare, 2 farmacii cu circuit inchis, un sistem ambulatoriu integrat.

Spitalul are in dotarea sa un numar de 1182 paturi pentru spitalizare continua, 60 paturi spitalizare de zi, 8 paturi spitalizare de zi hemodializa. Personalul angajat: 1711 din care 222 medici, 772 asistenti medicali, 418 personal auxiliar, 55 alt personal cu studii superioare, 83 TA, 161 muncitori.

 

Numarul de cazuri rezolvate anual:

    * peste 54.000 cazuri in spitalizare continua;
    * peste 21.600 cazuri in spitalizare de zi.

 

Organizarea eficienta a serviciilor, o mai buna impartire si o noua compartimentare a serviciilor existente, modernizarea si dotarea la standarde inalte pentru multe dintre sectiile spitalului, dau o nota de performanta, modern.

Se acorda asistenta medicala de specialitate pentru toti pacientii judetului Bacau. De asemenea, aici se desfasoara activitatea didactica pentru pregatirea medicilor stagiari, medicilor rezidenti si asistentilor medicali.

Noua structura a Spitalului, medicii specialisti, structura complexa de specialitati medico-chirurgicale, completarea echipamentului de diagnostic si terapie, consolideaza statutul unitatii de Spital Judetean, capabil sa acorde asistenta medicala de specialitate, inclusiv pentru cazurile grave din judet care nu pot fi rezolvate la nivelul spitalelor locale.

Dotarea cu aparatura de inalta performanta, existenta unui personal calificat si supraspecializat au condus in ultimul timp la cresterea adresabilitatii, eficientizarea actului medical si recunoasterea Spitalului Judetean de Urgente Bacau ca unul dintre cele mai apreciate spitale.

Date de contact:

Adresa:  Bacau, str. Spiru Haret nr. 2

Tel:  0234/534.000

Fax:  0234/517.424

E-mail:  informatii@spitaljudbc.ro,
              relatii_publice@spitaljudbc.ro

Web:   www.spitaljudbc.ro 

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805