Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 


toate spitalele si centrele medicale »

CENTRUL MEDICAL DE DIAGNOSTIC ŞI TRATAMENT MUNPOSAN ' 94
Judet: BUCUREŞTI, Oras: Bucureşti


Vizualizari: 4849

Info

Munposan, primul spital privat din România, a fost înfiinţat în 1994 sub coordonarea medicului primar chirurg doctor în ştiinţe medicale, Codruţ Munteanu împreună cu inginerul Anton Sângeorzan. Alături de colectivul medical, am reuşit de-a lungul anilor să contribuim la consistenţa şi coerenţa actului medical din ţara noastră, în momentul de faţă fiind percepuţi ca o clinică de referinţă în domeniul chirurgiei generale şi al endocrinologiei. Mai mult, funcţionăm ca un sistem deschis şi acceptăm, la cererea pacientului, colaborări cu clinici din străinătate.

Cartea noastră de vizită este formată din echipa de medici profesionişti, personal înalt calificat şi tehnologie de ultimă generaţie. Între domeniile şi serviciile pe care le oferim pacienţilor noştri se numără: spital cu profil chirurgical, policlinică, laborator analize medicale, laborator anatomie patologică, medicină de familie, abonamente de sănătate, medicina muncii.

În cadrul spitalului dotat la standarde europene efectuăm o gamă variată de intervenţii chirurgicale: tiroidectomii, gastrectomii, colecistectomii, colectomii, herniotomii, apendicetomii, histerectomii, chistectomii, cura varicelor, colpoperineorafii, intervenţii în sfera ano-rectală, intervenţii chirurgicale laparoscopice, intervenţii chirurgicale de chirurgie plastică, intervenţii chirurgicale urologice.

În policlinică asigurăm asistenţă medicală şi investigaţii în toate domeniile: endoscopii digestive superioare, colonoscopii, echografii, EKG, EEG, Holter TA şi Holter EKG, spirometrie, audiometrie, colposcopie, citodiagnostice, echografii 3D. Toate serviciile medicale sunt monitorizate printr-o bază de date care permite în orice moment accesul la istoricul medical al fiecărui pacient care a apelat la serviciile noastre medicale.

În laboratorul de analize medicale avem aparatură complet computerizată şi efectuăm următoarele tipuri de analize: hematologie, biochimie, electroliţi, electroforeze, markeri tumorali, imunologie, hormoni, serologie, secreţii, bacteriologie.

Datele înregistrate de-a lungul timpului de centrul medical, demonstrează că tot mai mulţi români optează pentru servicii medicale în regim privat. Statistic vorbind, în cei peste 15 ani de activitate, clinica medicală Munposan `94 a înregistrat cifre mai mult decât elocvente:
- peste 13.000 de pacienţi internaţi;
- aproximativ 8.000 de operaţii;
- peste 75.000 de pacienţi pentru analize;
- peste 150.000 consultaţii;
- peste 50.000 ecografii;
- analize medicale la peste 750.000 pacienţi.

Începând din anul 2004, Munposan este partener contractual al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti pentru furnizare de servicii medicale spitaliceşti. Astfel, pacienţii asiguraţi beneficiază pentru servicii chirurgicale de decontarea valorii de 1.500 lei din factură totală de plată.

De asemenea, oferim pacienţilor noştri şi analize gratuite decontate de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.
Serviciile profesionale de excepţie se îmbină armonios cu o cazare hotelieră de 3, 4 şi 5 stele (paturi multifuncţionale ce asigură atât confortul pacientului cât şi posibilitatea poziţionării pacientului în funcţie de specificul afecţiunii sale, sisteme de monitorizare permanentă a sănătăţii pacientului, echipamente ce permit administrarea medicaţiei în doza şi intervalul de timp indicate, echipamente ce permit intervenţia în caz de urgenţă, echipă de asistenţă medicală coordonată de medicul anestezist 24/24 h, televizor cu recepţie digitală, internet, frigider, aer condiţionat, grup sanitar propriu fiecărui salon, minibar, safe, s.a).

Servicii de consiliere psihologică pregătesc pacientul pre şi post-operator, iar serviciile religioase sunt asigurate atât în cadrul Capelei cu hramul Acoperământul Maicii Domnului, cât şi la patul din salon de către preotul ortodox al spitalului. Sub sloganul „PACE celor care vin! SĂNĂTATE şi BUCURIE celor care rămân! BINECUVÂNTARE celor care pleacă!” ne desfaşurăm întreaga activitate.

„ În toţi aceşti ani, de când funcţionăm, am intrat în contact cu sute de mii de pacienţi! I-am tratat cu suflet, cu tehnică performantă, cu respect  şi cu atenţia cuvenită în orice caz de suferinţă medicală. Aceste realizări sunt rezultatul capacităţilor umane şi profesionale ale cadrelor medicale ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul clinicii noastre, consacrată ca o unitate medicală de referinţă în domeniul chirurgiei endocrine. Ştim că orice pacient care ne trece pragul, o face pentru că ceva în viaţa şi sănătatea sa nu mai funcţionează, cum de asemenea ştim că acel pacient vrea ca în foarte scurt timp să se întoarcă sănătos la viaţa sa, in sânul familiei sale. Cam pe aceste principii funcţionează de fapt clinica noastră: act medical promt şi asistenţă umană permanentă!” (medic primar chirurg, doctor în ştiinţe medicale, Codruţ Munteanu).

Date de contact
Program: luni – vineri, 08-18
Telefon: 021 / 316.20.49 / 50; Fax: 021 / 312.50.78
E-mail: spital@munposan.ro; munposan@yahoo.com   
Web: www.munposan.ro

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805