Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Ordonanta de urgenta pentru profesionalizarea managementului de spital

Ordonanta de urgenta pentru profesionalizarea managementului de spital

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat joi, în cadrul unei dezbateri, că o ordonanță de urgență privitoare la profesionalizarea managementului de spital va fi dată săptămâna următoare.

15 Oct. 2016

 

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat joi, în cadrul unei dezbateri, că o ordonanță de urgență privitoare la profesionalizarea managementului de spital va fi dată cel mai probabil săptămâna viitoare, conform Agerpres.

“O altă bătălie pentru noi este profesionalizarea managementului de spital și aici vom avea o ordonanță de urgență probabil săptămâna viitoare în Guvern în care facem câteva schimbări despre care noi credem că sunt binevenite. În acest moment, dacă luăm oricare dintre spitalele clinice din București, fie că vorbim de Bagdasar-Arseni, de Spitalul Universitar, de Floreasca, dacă vrem să aducem un manager de la AKH (Viena, Austria — n.r.) sau managerul de John Hopkins (Baltimore, SUA — n.r.), acel manager nu ar putea să lucreze în România pentru că nu este cadru universitar. Nu ar putea să participe la concurs. Nu este cadru universitar și nu este medic primar. Acestea sunt condițiile pentru a putea participa la concursul de manager”, a explicat demnitarul.

În opinia ministrului, managerul ar trebui să aibă grijă inclusiv ca spitalul să arate decent iar toaletele să fie curate.

Foto: Facebook Vlad Voiculescu

« inapoi

Articol vizualizat de 565 cititori

Sursa: Agerpres www.agerpres.ro/sanatate/2016/10/13/vlad-voiculescu-anunta-o-ordonanta-de-urgenta-pentru-profesionalizarea-managementului-de-spital-11-45-55

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805