Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Sanofi si Regeneron Pharmaceuticals, tratamentul hipercolesterolemiei

Sanofi si Regeneron Pharmaceuticals, tratamentul hipercolesterolemiei

Sanofi si Regeneron anunță obținerea avizului CHMP pentru aprobarea Praluent® (alirocumab) în Europa indicat pentru tratamentul hipercolesterolemiei

30 Iul. 2015

 

Sanofi si Regeneron Pharmaceuticals, Inc. au anunțat că CHMP (Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman al Agenției Europene a Medicamentului - EMA) a emis un aviz pozitiv pentru autorizarea punerii pe piață a Praluent® (alirocumab), recomandând aprobarea medicamentului pentru utilizare la anumiți pacienți adulți cu hipercolesterolemie. Praluent este un anticorp monoclonal investigațional integral uman care țintește PCSK9 (proprotein-convertaza subtilizină-kexină de tip 9).

“Suntem foarte încântați că am primit avizul pozitiv din partea CHMP pentru Praluent si așteptăm cu nerăbdare să îl punem la dispoziția persoanelor care au nevoie de el în Europa”, a declarat Elias Zerhouni, M.D., Președinte Global R&D, Sanofi. „Deși urmează tratament cu statine si alte terapii hipolipemiante, mulți pacienți nu îsi ating obiectivele în ceea ce privește nivelul de LDL-colesterol si ar putea beneficia de noi soluții terapeutice precum Praluent.”

Comisia Europeană (CE) își va prezenta decizia finală cu privire la cererea de autorizare a punerii pe piață pentru Praluent în Uniunea Europeană la sfârșitul lunii septembrie.
« inapoi

Articol vizualizat de 1374 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805