Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

DONA continua campania Coplata zero la 1000 de produse

DONA continua campania Coplata zero la 1000 de produse

Reţeaua de farmacii DONA continuă campania națională “Coplată zero la 1000 de produse”.

8 Oct. 2015

 

Lansat cu succes în 2013, programul facilitează accesul pacienţilor care beneficiază de reţete compensate, la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afecţiunilor cronice, fără ca aceștia să achite vreo diferenţă de plată.

”Deseori se întâmplă ca pacienţii să fie puşi în situaţia de a merge din farmacie în farmacie pentru a găsi varianta cea mai accesibilă pentru tratamentul lor. Și asta pentru că orice sumă pe care trebuie să o achite din buzunarul propriu, oricât de mică ar fi, poate avea un impact important în bugetul familiei. Din acest motiv, mulți pacienți renunță la medicația prescrisă, riscând să li se agraveze starea de sănătate. Din dorința de a preveni astfel de situații, am iniţiat campania «Coplată zero la 1000 de produse» prin care pacienții fideli DONA cu afecțiuni cronice își pot procura medicația prescrisă fără să mai achite coplata rețetei compensate”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing DONA.

Pentru a beneficia de coplată zero, clienţii DONA trebuie să îndeplinească cumulativ câteva criterii importante: să fie asiguraţi în cadrul sistemului public de asigurări de sănătate, să deţină o reţetă electronică valabilă și compensată în condițiile legii, indiferent de categoria de asigurați din care fac parte, și să fie titulari ai unui card de fidelitate DONA.

În plus, pacienții au în farmaciile DONA reduceri de până la 15% la coplată la o gamă variată de produse.

Campania se derulează până pe 31 decembrie 2015. Regulamentul de desfăşurare al campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi consultat în toate farmaciile DONA.

Despre DONA


DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi aproximativ 270 de farmacii.

Foto: Flickr
« inapoi

Articol vizualizat de 1869 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805