Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Produsele Biocodex vor fi distribute in Romania de catre  Dr. Reddy's

Produsele Biocodex vor fi distribute in Romania de catre Dr. Reddy's

Compania farmaceutica Dr. Reddy’s Laboratories (NYSE: RDY) a anuntat incheierea unui parteneriat strategic cu compania franceza Biocodex.

18 Nov. 2015

 

In urma parteneriatului incheiat la sfarsitul lunii octombrie compania Dr. Reddy’s Laboratories Romania devine responsabila de promovarea si distributia portofoliului de produse Biocodex in Romania.

Produsele Biocodex au fost distribuite anterior de compania Akacia. Prin aceasta noua colaborare, Dr. Reddy's are ca obiectiv sa ofere acces pacientilor la  portofoliul de produse al Biocodex, atat cele cu prescriptie cat si medicamentele fara prescriptie (OTC) Enterol (probiotic) si Otipax (picaturi auriculare). Enterol este disponibil la cutie de zece capsule sau plicuri, fiecare continand pulbere liofilizata de Saccharomyces boulardii in concentratie de 282,5 mg

Otipax este disponibil sub forma de flacon de 15 ml, picaturi auriculare care contin fenazona si clorhidrat de lidocaina

****
Despre Dr. Reddy’s: Dr. Reddy’s Laboratories Ltd. (NYSE: RDY) este o companie farmaceutica globala a carei misiune este sa ofere medicamente accesibile si inovatoare, pentru o viata mai sanatoasa. Prin intermediul celor trei unitati de business ale sale - Pharmaceutical Services & Active Ingredients, Global Generics si Proprietary Products –

Dr. Reddy’s ofera un portofoliu de produse si servicii care includ ingrediente active, servicii farmaceutice special adaptate, molecule generice, biosimilari si formule farmaceutice diferentiate. Principalele domenii terapeutice asupra carora ne concentram sunt gastro-enterologia, cardiologia, diabetologia, oncologia, terapia durerii si a infectiilor. Dr. Reddy’s opereaza pe mai multe piete din intreaga lume, cele mai importante fiind SUA, Rusia & CSI, Venezuela si India. Pentru mai multe informatii, accesati www.drreddys.com.

Biocodex este o companie farmaceutica independenta, infiintata in Franta in 1953. Activitatea companiei s-a concentrat la inceput in zona de gastroenterologie si in special pe descoperirea unui probiotic unic, Saccharomyces Boulardii, primul medicament probiotic de acest gen, care are un efect pozitiv asupra microflorei intestinului.

Astazi, Biocodex s-a transformat, largindu-si portofoliul intr-o multitudine de arii terapeutice, cum ar fi: gastroenterologie, pediatrie, managementul durerii, neurolo-psihiatrie, ORL si reumatologie. Biocodex opereaza propriul centru de dezvoltare alaturi de o echipa renumita de oameni stiinta. 

Biocodex se implica constant in proiecte de cercetare ale medicinei moderne, fiind partenerul unor universitati importante si organizatii de cercetare din intreaga lume. Biocodex a incheiat un parteneriat in ultimii 60 de ani cu profesionistii din domeniul sanatatii, cu misiunea de a dezvolta solutii la provocarile din sanatate. Biocodex a devenit o compania multinationala de cercetare si dezvoltare, centru de productie si intreprindere comerciala, care opereaza in peste 110 de tari, prin intermediul unei retele de 9 filiale. Veniturile consolidate ale Biocodex 2014 au fost de 235 de milioane de euro. Compania are peste 1.000 de angajati in intreaga lume.

« inapoi

Articol vizualizat de 3553 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805