Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Johnson & Johnson deschide selectia pentru extinderea retelei de distributie

Johnson & Johnson deschide selectia pentru extinderea retelei de distributie

Johnson & Johnson România S.R.L. deschide procesul de selecţie pentru extinderea reţelei de distribuţie a diviziei sale de dispozitive medicale, Ethicon.

8 Dec. 2015

 

Johnson & Johnson România S.R.L. deschide procesul de selecţie pentru extinderea reţelei de distribuţie a diviziei sale de dispozitive medicale, Ethicon. Prin portofoliul său de soluţii şi dispozitive, divizia susţine trei arii intervenţionale principale: chirurgie oncologică (colorectală, toracică, mamară etc.), chirurgie metabolică şi bariatrică, precum şi anumite intervenţii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

„De peste 18 ani, punem la dispoziţia medicilor şi a pacienţilor din Romania soluţii chirurgicale dezvoltate pe baza unei tehnici minim invazive. Datorită acesteia, perioada post-operatorie este redusă ca durată, favorizând astfel recuperarea pacienţilor şi reluarea activităţilor zilnice mult mai rapid. Ne dorim ca soluţiile oferite de către Ethicon să ajungă la cât mai mulţi pacienţi. Acesta este motivul pentru care vrem să ne extindem reţeaua de distribuţie începând cu anul care urmează. Ethicon cuprinde inclusiv o componentă de educaţie medicală la care medicii pot avea acces în vederea familiarizării cu dispozitivele şi pentru utilizarea lor la cele mai bune standarde.”
, declară Mădălina Botoroagă, Market Development Manager Ethicon.

Procesul de selecţie se desfăşoară în perioada decembrie 2015 - februarie 2016 şi constă în prezentarea unui plan de afaceri din partea companiilor interesate. Informaţii suplimentare privind criteriile de evaluare şi etapele acestui proces pot fi accesate la sediul Johnson & Johnson România S.R.L. din Bucureşti, strada Tipografilor 11-15, clădirea S-Park, corp A2, sector 1, sau la numărul de telefon 021/207.18.00.


Despre Ethicon


Ethicon, divizia de dispozitive medicale a companiei Johnson & Johnson, are o expertiză de peste 120 de ani la nivel internaţional. Gama de produse Ethicon constă în dispozitive de sutură, sutură mecanică, sigilare chirurgicală şi electrochirurgie, hemostatice, plase de hernie, ligatură, în general, dispozitive pentru abord clasic şi abord minim invaziv. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.ethicon.com.


Despre Johnson & Johnson


„Grija faţă de oameni, câte o persoană pe rând…” inspiră și unește oamenii din compania Johnson & Johnson. Noi îmbrățișăm cercetarea și știința – aducem idei, produse și servicii inovatoare pentru a promova sănătatea și bunăstarea oamenilor. Cei aproximativ 128.000 de angajați din peste cele 275 de companii ale Johnson & Johnson lucrează cu parteneri din domeniul medical pentru a îmbunătăți în fiecare zi viețile a peste un milliard de oameni din întreaga lume. www.jnj.com.« inapoi

Articol vizualizat de 3965 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805