Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

 Grupul Roche raporteaza o crestere sustinuta a vanzarilor

Grupul Roche raporteaza o crestere sustinuta a vanzarilor

Grupul Roche a înregistrat o creștere de 4,8% a vânzărilor globale, în primul semestru al anului 2016, aceastea ajungand la 25 miliarde de franci elvețieni, la o rată de schimb constantă.

30 Iul. 2016

 

„În prima jumătate a acestui an, atât divizia de Farmaceutice cât şi cea de Diagnostic au avut o creştere bună a vânzarilor, în toate regiunile în care operăm. În această perioadă am lansat cu succes primul nostru medicament de imunoterapie în oncologie. De asemenea, am facut paşi importanţi spre lansarea unui medicament pentru pacientii cu scleroză multiplă, prin înregistrarea acestuia la autorităţile de reglementare din SUA şi UE. Pe baza performanţei noastre la jumătatea acestui an, sunt convins că vom reuşi să ne atingem ţintele propuse pentru 2016”, a declarat Severin Schwan, CEO Roche.

Rezultatele Diviziei de Farmaceutice


Vânzările Diviziei de Farmaceutice au crescut cu 4% în primul semestru al anului 2016, cumulând 19,5 miliarde de franci elveţieni, pe baza cererii crescute pentru medicamente destinate oncologiei si imunologiei. În Europa, vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au înregistrat o creştere puternică de 5%, fiind impulsionate de medicamentele destinate afecţiunilor oncologice şi reumatologice. În Statele Unite, vânzările companiei au crescut, de asemenea, cu 4% în timp ce în Japonia, creşterea a fost de 2%.

Vânzările Diviziei de Diagnostic

În ceea ce priveste performantele Diviziei de Diagnostic, vânzările au crescut cu 6%, pană la 5,6 miliarde de franci elvețieni. Toate regiunile au contribuit la această creştere, insa o mentiune speciala se poate face pentru regiunea Asia-Pacific, a carei crestere a fost de +17%. Vânzarile produselor Professional and Tissue Diagnostic, destinate diagnosticelor in-vitro, au crescut puternic în timp ce vânzările produselor Diabetes Care, destinate monitorizarii glicemiei, au fost influenţate în continuare de condițiile dificile de piață, în special în America de Nord.

Noi medicamente aprobate de autoritatile din Statele Unite si Europa

În aceasta perioadă, Grupul Roche primit o serie de aprobari importante, din partea autorităților de reglementare. În primele sase luni ale acestui an, au primit aprobare accelerata din partea Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite două medicamente, unul destinat unui tip de leucemie iar cel de-al doilea destinat tratamentului unui tip de cancer de vezică urinară. In Europa, autorităţile de reglementare au aprobat un nou medicament pentru leucemia limfocitară cronica precum şi o serie de combinaţii terapeutice pentru tratarea limfomului şi a cancerului pulmonar.

Evolutii in linie de Cercetare si Dezvoltare

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, iar in anul 2015 a investit 9,3 miliarde de franci elvețieni în cercetarea și dezvoltarea de noi produse. In primele sase luni ale anului 2016, Roche a facut progrese semnificative in cercetarea, dezvoltarea si inregistrarea unor noi molecule precum si in obtinerea unor noi indicatii aditionale pentru combinatii terapeutice deja inregistrate.

La jumătatea acestui an, Roche are 8 noi molecule în faze avansate de cercetare şi dezvoltare, alături de alte 29 de indicaţii adiţionale ale unor molecule existente, pentru tratamentul afecţiunilor oncologice, boli autoimune, boli infecţioase, oftalomologice şi altele. De asemenea, 3 noi molecule şi 3 indicaţii adiţionale sunt în curs de înregistare, aceastea fiind destinate tratamentului afecţiunilor oncologice şi bolilor neurologice.

Perspective pentru 2016

În 2016, Roche estimează o creştere a vânzărilor de până în 5%, la o rată de schimb constantă. Se asteapta de asemenea şi o crestere a EPS peste nivelul vânzarilor precum şi a dividendelor exprimate în franci elveţieni.

Foto: Pixabay
« inapoi

Articol vizualizat de 706 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805