Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Burse pentru elevii de la Scoala Postliceala Sanitara ”Carol Davila”

Burse pentru elevii de la Scoala Postliceala Sanitara ”Carol Davila”

Reteaua de sanatate REGINA MARIA, impreuna cu Scoala Postliceala Sanitara ”Carol Davila anunta demararea colaborarii in programul de formare a celor mai buni asistenti medicali.

11 Aug. 2016

 

Astfel, parte a unui program de actiuni comune, cea mai cunoscuta scoala postliceala sanitara particulara - Scoala Postliceala Sanitara „CAROL DAVILA” - anunta noi burse care se vor acorda celor mai buni elevi ai scolii din partea retelei de sanatate Regina Maria. Bursele se vor acorda elevilor din anul I inca din toamna anului 2016 pe baza unor criterii care se vor stabili de comun acord.

Colaborarea cu reteaua de sanatate Regina Maria se desfasoara pe mai multe paliere: o serie de elevi participa la practica in cadrul clinicilor Regina Maria, iar o parte dintre ei s-au inscris in programul de internship propus de reteaua de sanatate.

”La finalul anului scolar 2015-2016 scoala noastra a organizat in cadrul evenimentelor prilejuite de Clubul Absolventilor o serie de intalniri cu reprezentantii retelei de sanatate Regina Maria, intalniri care s-au dovedit de real interes pentru elevii nostri. Colaborarea noastra devine de lunga durata, incurajand astfel elevii nostri sa acorde toata seriozitatea si dedicarea invatarii”, a declarat doamna director prof. Daniela Stoian.

In cadrul intalnirilor desfasurate sub egida Clubului Absolventilor a fost lansat programul de internship dedicat proaspetilor absolventi – viitori asistenti medicali -, care presupune timp de 4 luni suport informational si de instruire practica intensiva, sub supervizarea unei asistente medicale senioare (in 3 spitale din Bucuresti), 100 de ore de practica in cadrul centrului de training Regina Maria si 400 de ore de lucru cu pacientii. La finalul programului propus de Regina Maria cei mai buni vor putea sa lucreze intr-o sectie medicala din spitalele sau clinicile retelei.

In cadrul acestei perioade de formare, asistentii vor avea acces, prin rotatie, in sectii medicale diferite, beneficiind de un program de mentorat cu o asistenta medicala cu experienta, iar la final se vor specializa intr-un domeniu al asistentei medicale.

”Consideram de importanta majora colaborarea cu scolile postliceale, pentru a ne asigura de cea mai buna calitate a personalului nostru specializat. Este rolul nostru de  lider in calitatea actului medical si angajator important in piata serviciilor medicale, sa ne implicam direct in formarea si pregatirea tinerilor angajati care vor intra pe piata muncii in urmatorii ani”, declara Fady Chreih, CEO Reteaua de sanatate REGINA MARIA.

Practica in cele mai bine dotate clinici si spitale, bursele acordate, cei mai buni profesori, activitatile extrascolare, precum si multiplele activitati de voluntariat conduc la cele mai bune premise pentru ca absolventii Scolii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” sa devina cei mai buni asistenti medicali.

Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" este cea mai mare institutie de invatamant preuniversitar sanitar particular din Romania care pregateşte, inca din 1990, asistenţi medicali. Scoala ofera trei calificari: asistent medical generalist, asistent medical de farmacie si asistent medical de balneofiziokinetoterapie si recuperare.

Certificatul de absolvire oferit este eligibil international. Unii elevi vor alege o cariera in spitalele din Romania, altii vor alege mediul privat, iar o parte isi doresc sa inceapa cu o experienta internationala. Scoala dezvolta o serie de parteneriate atat cu clinicile din tara, cat si cu cele din strainatate.

Foto: Flickr
« inapoi

Articol vizualizat de 663 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805