Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Proiect derulat de Institutul de Pneumoftiziologie Marius-Nasta

Proiect derulat de Institutul de Pneumoftiziologie Marius-Nasta

Proiectul a fost implementat în localitatea București pe o durată de 15 luni. Obiectivul general al proiectului a fost crearea unui centru integrat de cercetare pentru diagnosticarea precoce.

14 Dec. 2015

 

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius-Nasta”, cu sediul în București, Şos.Viilor nr. 90, sector 5, a derulat, începând cu data de 14 august 2014, proiectul “Centru integrat de diagnostic precoce şi management al cancerului bronho-pulmonar“, cu acronimul INTEGRIS, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice”(POS CCE), Axa prioritară 2, Operaţiunea 2.2.1, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele şi pentru Ministerul Fondurilor Europene (MFE). 

Valoarea totală a proiectului a fost de 7.986.636 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 7.986.636 lei.

Proiectul a fost implementat în localitatea București pe o durată de 15 luni. Obiectivul general al proiectului a fost crearea unui centru integrat de cercetare pentru diagnosticarea precoce și managementul cancerului pulmonar în cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius-Nasta” în vederea dezvoltării contribuţiei la cercetarea ştiinţifică în domeniu, la nivel naţional şi internaţional şi în scopul oferirii de servicii performante de sănătate, cu impact asupra creşterii ratei de supravieţuire la această grupă de pacienţi.

În urma parcurgerii tuturor etapelor aferente implementării proiectului au fost dotate cu echipamente de înaltă tehnologie cele 5 laboratoare integrate din cadrul centrului: laboratorul de anatomie patologică şi lavaj bronho-alveolar, explorări funcţionale, bronhologie, imagistică, chirurgie toracică minim invazivă și terapie intensivă, în vederea dezvoltării de facilităţi de cercetare pentru diagnosticarea în stadii precoce a cancerului bronho-pulmonar.

La finalul perioadei de implementare au fost îndepliniţi indicatorii asumaţi prin contract:
-    4 laboratoare CD modernizate
-    1 laborator CD nou creat prin proiect
-    dotări pentru 4 laboratoare cu echipamente CD în valoare de peste 100.000 euro achiziţionate în cadrul proiectului.

« inapoi

Articol vizualizat de 1859 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805