Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Medicii de la Floreasca au renuntat la demisii

Medicii de la Floreasca au renuntat la demisii

Cei 22 de medici demisionari de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca si-au retras demisiile, in urma unor discutii cu ministrul Vlad Voiculescu.

3 Sept. 2016

 

"Am decis sa incepem sa ne retragem demisiile, dupa ce Ministerul Sanatatii ne-a asigurat ca toate problemele de functionare a spitalului se vor rezolva si, mai ales, ca nu se vor repeta. Noi asta am dorit, sa ne putem desfasura activitatea normal", a declarat unul dintre demisionarii de la UPU-SMURD Floreasca, medicul Gabriela Bratosin, potrivit HotNews.ro

Noi demisii s-au inregistrat, joi dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca, unde conflictul a continuat, in prima parte a zilei, si dupa demisia managerului Sorin Paun. Medicul Gabriela Bratosin anunta, joi dimineata, ca sunt 22 de demisii ale medicilor si ca si ceilalti 9 doctori din UPU-SMURD au anuntat ca vor recurge la acest gest, insa nu sunt la spital pentru a-si scrie demisiile. De asemenea, si asistentii medicali au decis sa demisioneze, anunta aceasta.

Medicii au reclamat ca nu mai pot lucra in conditiile de acum si ca nu gasesc intelegere la managerul unitatii medicale, Sorin Paun, care refuza sa aprobe noi posturi sau sa semneze pentru achizitia de medicamente, astfel ca ei sunt nevoiti sa cumpere unele medicamente din banii lor. De asemenea, ei s-au plans de comportamentul si de limbajul managerului, scrie publicatia de stiri HotNews.ro.

Medicul Gabriela Bratosin a comentat ca demisia managerului nu rezolva in totalitate situatia, pentru ca la spital sunt pobleme grave de functionare, una dintre acestea fiind legata de lipsa medicamentelor si a materialelor sanitare.
« inapoi

Articol vizualizat de 1260 cititori

Sursa: Hot News www.hotnews.ro/stiri-esential-21261169-medicii-spitalul-floreasca-renunta-demisii-dupa-primit-asigurari-ministerul-sanatatii-problemele-vor-rezolvate.htm

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017