Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Spitalul Clinic Judetean de Copii Brasov are nevoie urgenta de dotari

Spitalul Clinic Judetean de Copii Brasov are nevoie urgenta de dotari

Spitalul Clinic Județean de Copii din Brașov care deservește județele Brașov, Covasna și Harghita, dar și copii din alte județe ale țării, are nevoie urgentă de aparatură nouă.

3 Sept. 2016

 

Dr. Liviu Munteanu a atras atentia in cadrul unei conferinte de presa ca Spitalul Clinic Județean de Copii din Brașov are nevoie urgentă de aparatură nouă, performantă, având în vedere că o mare parte din dotarea spitalului depășește 30 de ani de când este folosită.

Munteanu a subliniat că indiferent de cât de bine pregătit este un medic, nu poate să facă nimic fără tehnica pe care ar trebui să o aibă la dispoziție.

"Ca să înțelegeți dimensiunea problemei v-aș ruga să faceți un exercițiu de imaginație. Încercați să vă realizați reportajul cu o cameră video veche de 30 de ani, să transmiteți o știre de pe un telefon cu disc, să nu aveți în dotare laptop, telefon mobil și internet. Sistemul sanitar este acolo, la telefonul cu disc. Noi luptăm călare cu sabia când am avea nevoie de tancuri și rachete. În blocul operator al spitalului avem trei săli de operație, iar în una dintre săli nu am avut masă de operație până în luna ianuarie 2016, când cu ajutorul unui sponsor am putut achiziționa această masă. Era aproape să pierdem o sumă importantă de bani din cauza birocrației. În altă sală de operație, masa pe care operăm copii în fiecare zi este din anul 1972. Am emoții de fiecare dată că va ceda și că voi deveni vedetă media că mi-a căzut copilul de pe masa de operație. Aici suntem noi și aș putea s-o țin tot așa cu dotarea din acest spital"
, a explicat dr. Liviu Munteanu, potrivit Agerpres.
« inapoi

Articol vizualizat de 1247 cititori

Sursa: Agerpres www.agerpres.ro/declaratiile-zilei/2016/09/01/declaratia-zilei-apartine-managerului-spitalului-clinic-judetean-de-copii-din-brasov-dr-liviu-munteanu-19-45-24

 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017