Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Targ de job-uri pentru medicii si asistentii medicali din Bucuresti

Targ de job-uri pentru medicii si asistentii medicali din Bucuresti

Această toamnă aduce un nou sezon de Târguri de Job-uri în domeniul medical, unde cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot întâlni zeci de recrutori.

23 Oct. 2016

 

Cadrele medicale din București sunt invitate la Târgul de Joburi Careers in White pe 29 octombrie la Sala Palatului (str. Ion Câmpineanu, nr. 28), între orele 10:00 si 16:00. Aici se vor întâlni cu agenții de recrutare, reprezentanți ai spitalelor și clinicilor medicale din Europa și nu numai, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.

Job-urile prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor și intereselor candidaților din România și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialiși, medici rezidenți, dentiști, asistenți medicali, fizioterapeuți, moașe, absolvenți de Medicină și alte categorii. Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în țara noastră, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Ofertele puse la dispoziție de recrutorii prezenți în cadrul târgului din București, din această toamnă aduc personalului medical dornic de noi oportunități, nu doar condiții de muncă la cele mai înalte standarde, ci și salarii atractive care pot ajunge chiar și până la 13.000 de euro pe lună, în funcție de experiență și specializare. De asemenea, aceștia pot beneficia și de alte facilități, cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea Vizei și a permisului de ședere, dar și ajutor în relocarea întregii familii.

“În această toamnă candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori cu oferte de muncă, atât în România, cât și în întrega Europă. Cu fiecare nou sezon aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii își doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care își doresc să se dezvolte profesional”, a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Participarea la târg este gratuită, iar participanții sunt sfătuiți să își aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com.

Parteneri media: All about jobs, Angajatorul meu, Doctorul de dinți, EdMed, eJobs, Houston, Info Sănătatea, Nepujsag, Pharma Business, Qbebe, Romedic, Sănătatea Buzoiană, Săptămâna Medicală, Șapte Seri, Tjobs,Workstickers, Ziarul Actualitatea.

Foto: Pixabay
« inapoi

Articol vizualizat de 1081 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017