Boli si tratamente
vezi toata lista

Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

 

Noi oportunitati de cariera la Targurile de Joburi pentru Personalul Medical

Noi oportunitati de cariera la Targurile de Joburi pentru Personalul Medical

Târgurile de Joburi pentru Personalul Medical își deschid porțile din nou în această primăvară pentru toți cei care activează în domeniul medical.

2 Apr. 2017

 

Târgurile de Joburi pentru Personalul Medical își deschid porțile din nou în această primăvară pentru toți cei care activează în domeniul medical și sunt dornici de a face o schimbare în carieră.

În cadrul târgurilor organizate în această primăvară în 6 orașe din România, Cariere în Alb aduce față în față companii internaționale de recrutare și reprezentanți ai unităților medicale din țara noastră cu toți cei care sunt în căutarea unei noi oportunități de muncă atât în România, cât și în întreaga Europă.

Târgurile de Joburi pentru personalul medical se vor desfășura în:

Cluj-Napoca - 1 Aprilie, Casa de Cultură a Studenților
Sibiu - 2 Aprilie, Hotel Continental Forum
Iași - 8 Aprilie, Casa de Cultură a Studenților
București - 29 Aprilie, Sala Palatului
Craiova - 30 Aprilie, Ramada Plaza Craiova
Timișoara -6 Mai, Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT)

Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapidă creștere, motiv pentru care în această primăvară peste 90 de angajatori și-au anunțat prezența la Târgurile de Joburi pentru personalul medical organizate de Cariere în Alb. Astfel, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să aleagă din sute de oferte în țări precum România, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franța, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Medicii specialiști, medicii rezidenți, dentiștii, asistenții medicali, fizioterapeuții, medicii de familie și absolvenții de Medicină sunt așteptați în cadrul târgurilor de joburi pentru a discuta față în față cu angajatorii și astfel au șansa de a afla toate informațiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas în carieră.

“Anul acesta, edițiile Târgurilor de Joburi aduc pentru personalul medical aflat în căutarea unui loc de muncă o gamă mult mai largă de recrutori. Am analizat intens feedback-ul primit sezoanele trecute și venim în întâmpinarea personalului medical cu oferte foarte bine pliate pe nevoile lor. De asemenea, foarte mulți recrutori locali și-au manifestat interesul de a participa la târguri, iar noi suntem mai mult decât bucuroși să îi primim”, a declarat Corina Pop - Sales Manager la Cariere în Alb.

O noutate a acestui sezon este faptul că oamenii pot obține pe loc unul din posturile disponibile și pot semna contractul de angajare chiar la târg. De aceea, este important ca ei să își aducă la târg documentele în original, pentru că au șanse reale de a fi angajați pe loc.

Intrarea în cadrul târgurilor este gratuită, iar personalul medical este așteptat între orele
10:00 și 16:00 să vină cu multă energie și dornic de schimbări benefice în carieră.

Mai multe informații despre Târgurile de Joburi pentru Personalul Medical organizate de Cariere în Alb primăvara aceasta în România se pot găsi pe www.careersinwhite.com.
« inapoi

Articol vizualizat de 288 cititori

MESAJ DE INTERES PUBLIC

 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale
Recomandare video
Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului   Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului

Prezentare pentru medici despre dosarul electronic de sanatate al pacientului.

vezi toate video »


© Reteaua Info-Sanatate, 2008-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805

   
Adnet