Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

SSFB demareaza Campania InfoDiabet -

SSFB demareaza Campania InfoDiabet - "Informeaza. Testeaza. Previne"

Proiectul inițiat de Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR) și implementat în București de SSFB are scopul de a evalua starea de sănătate a populației.

14 Nov. 2016

 

Voluntarii Societății Studenților în Farmacie București (SSFB), studenți ai Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, extind joi, 17 noiembrie 2016, campania InfoDiabet în Piața Romană.

Ce înseamnă InfoDiabet? Proiectul inițiat de Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR) și implementat în București de SSFB, are scopul de a evalua starea de sănătate a populație și  predispoziția de apariție a diabetului. De asemenea, campania are și o parte informativă despre modul cum se poate preveni diabetul printr-o alimentație corespunzătoare și un stil de viață sănătos.

Ce și-au propus voluntarii SSFB pentru ziua de 17 noiembrie? Până în prezent acest proiect a avut ca grup țintă studenții și cadrele didactice ale Facultății de Farmacie, însă anul acesta ne dorim să beneficieze de proiect și locuitorii capitalei. Locația unde va avea loc măsurarea indicelui glicemic, a tensiunii arteriale și a colesterolului este Piața Romană între orele 08:00-12:30. Primăria Capitalei alături de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București susțin această acțiune socială.

Centrul de măsurare a indicelui glicemic, colesterolului și a tensiunii arteriale va fi reprezentat de un cort unde studenții farmaciști, instruiți în prealabil de specialiști pentru recoltarea corectă a probelor și evaluarea rezultatelor, vă așteaptă echipați cu aparatura medicală necesară și informații despre diabet pe care oricare persoană trebuie să le dețină pentru a preveni apariția bolii..

Mai multe detalii puteți afla pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/ SSpHarmaBucuresti/ sau pe evenimentul creat pentru Campania InfoDiabet.

Parteneri și colaboratori: SC D&G GROUP SRL, Danone, INFO-SĂNĂTATE, Asociația Română de Educație în Diabet.
« inapoi

Articol vizualizat de 1811 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805