Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Un nou training Cercul Sigurantei bazat pe Teoria atasamentului

Un nou training Cercul Sigurantei bazat pe Teoria atasamentului

Un nou training adresat formatorilor si psihologilor care vor sa se specializeze in metoda de formare parentala Circle of Security va fi sustinut de Prof. Camelia Maianu.

14 Ian. 2017

 

Un nou training adresat formatorilor si psihologilor care vor sa se specializeze in metoda de formare parentala Circle of Security va fi sustinut, in limba romana, la Bucuresti, in perioada 7-10 martie 2017 de catre Prof. Camelia Maianu.  

Cercul Sigurantei (n.r. in Eng. Circle of Security) este un program de training psihologic, bazat pe numeroase studii efectuate in domeniul teoriei atasamentului, care ii ajuta pe parinti sau pe ingrijitori sa cladeasca relatii securizante intre ei si copiii lor.

Acest program a fost creat de trei terapeuti de prestigiu: Glen Cooper, Kent Hoffman si Bert Powell. Ei au adunat rezultatele a 50 de ani de cercetare in domeniul relatiei de atasament dintre parinti si copii si au creat Circle of Security, un program de educatie si consiliere special conceput pentru a veni in ajutorul parintilor si al copiilor lor.

Mai sunt doar 4 saptamani in care puteti sa va inscrieti la PRET REDUS (275$) la acest training.

Avand in vedere faptul ca locurile la training sunt limitate sunteti incurajati sa va inscrieti cat mai repede pentru a va asigura un loc.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1150028908394578/
« inapoi

Articol vizualizat de 890 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017