Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Au inceput inscrierile la Scoala pentru pacienti

Au inceput inscrierile la Scoala pentru pacienti

Asociatia Imunis anunta cea de-a treia editie a Scolii pentru pacienti – preventie si vindecare, organizata intre 8 si 31 mai.

4 Mai 2017

 

Asociatia Imunis anunta cea de-a treia editie a Scolii pentru pacienti – preventie si vindecare, organizata intre 8 si 31 mai la Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy din Bucuresti (Str. Maior Coravu nr. 20, http://www.quantum-therapy.ro/ )

Asociatia Imunis, dedicata pacientilor diagnosticati cu cancer, prietenilor si rudelor acestora, precum si celor care doresc sa previna aceasta boala, ii indeamna pe pacienti sa vina la scoala! “Este, cel mai probabil, cea mai utila scoala pe care un pacient diagnosticat cu cancer o poate urma post diagnostic”, explica Cosmina Grigore, Presedintele Asociatiei Imunis, fost pacient cu cancer. “Experienta cu cancerul m-a motivat sa lansez aceasta scoala si am gandit modulele astfel incat fiecare pacient sa acopere toate aspectele necesare abordarii integrative a cancerului. Asa cum stim, aceasta abordare vine in completarea tratamentelor conventionale pe care fiecare pacient le parcurge”, a mai adaugat Cosmina Grigore.

Cea de-a treia editie a Scolii pentru pacienti – preventie si vindecare are loc intre 08 si 31 mai 2017, avand doua module pe saptamana (luni si marti de la ora 08:00 la 09:00) si este organizata la Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy. Modulele sunt special gandite astfel incat fiecare pacient care se pozitioneaza ca supravietuitor sa invete despre principalele categorii care compun abordarea integrativa a cancerului, alaturi de terapiile conventionale (operatie, chimioterapie, hormonoterapie, radioterapie) recomandate de echipa de medici.

Scoala pentru pacienti – preventie si vindecare a debutat in iulie 2016 cu editia de vara – “Cancerul nu ia vacanta”, luna in care Cosmina Grigore a fost diagnosticata cu cancer, mai exact luna in care a aflat ca “boala nu ia vacanta, dar iti deschide portile pentru o educatie mai constienta, o educatie pentru tine.”

La cea de-a treia editie, Asociatia Imunis vine cu informatii noi, specialisti care sa le explice pacientilor anumite procese care trebuie sa aiba loc in corpul lor pentru a se putea declansa vindecarea.

Se va discuta despre importanta testarii genetice si alimentatia antitumorala personalizata; principalele mutatii genetice care permit malignitatea in corp si cum le putem corecta. Stiinta a avansat extraordinar de mult asa ca Cosmina Grigore isi propune ca aceste informatii cheie sa il ajute pe pacient sa se transforme intr-un pacient puternic, capabil sa ia decizii informate in traseul sau de vindecare. “Asa cum pacientii din strainatate beneficiaza de protocoale integrate, din care nutriterapia, anumite teste genetice, suplimente si superalimente fac deja parte, de acelasi lucru vreau sa beneficieze si pacientii de la noi”, a explicat Presedintele Asociatiei Imunis.

 Pacientii vor invata de ce "moartea incepe in colon" si cat de important este sa avem un microbiom functional.  Cursurile ii invata pe pacienti despre profilul metabolic tumoral si despre detoxifiere - greseli si beneficii - asa cum a invatat Cosmina Grigore din practica sa de Patient Coach cu pacientii diagnosticati. Desigur, nu se vor omite nici nutrientii cheie - cum ar fi seleniul. Pacientii vor invata despre seleniu, pudre functionale, suplimente si superalimente benefice, plante adaptogene, factori antitumorali in spatele carora stau deja o multitudine de studii stiintifice. Vor invata si despre suplimentele pe care pacientii diagnosticati cu cancer trebuie sa le evite - cum ar fi fierul si antioxidantii.

“Vindecarea emotionala, este, din punctul meu de vedere, cheia succesului. Vreau sa ii antrenam pentru a vindeca trecutul, pentru a ierta si a elimina relatiile toxice din viata lor, pentru a accepta si pentru a avea incredere in ei insisi. Daca noi am reusit si lucram zi de zi la asta, sigur pot si ei. Cred foarte tare ca una este sa iti fie frica de moarte si cu totul alta sa-ti doresti sa traiesti. Asa ca tot ce facem va fi pentru a ramane in viata, cat mai mult timp, nimeni nu ne poate oferi garantii”, a mai adaugat Cosmina Grigore despre modulele dedicate vindecarii emotionale.

Andreea Ocak, Emotional Coach al Asociatiei Imunis va fi alaturi de pacienti in modulele dedicate vindecarii emotionale. Iata ce le propune ea pacientilor:

A. Cele sapte etape ale vindecarii emotionale:

1. SCHIMBAREA PERCEPTIEI ASUPRA BOLII

2. RATIUNEA DE A TRAI – sau identificarea scopurilor in viata

3. DECODAJUL – analizarea evenimentelor traumatizante din viata

4. BUNA INTENTIE A BOLII – identificarea beneficiilor inconstiente aduse de boala

5. ELIBERAREA EMOTIONALA – constientizarea, exprimarea si eliberarea emotiilor traite

6. MAREA IERTARE – pozitivarea evenimentelor negative traite

7. DETASAREA – iesirea din modul „lupta sau fugi”

B. Meditatie ghidata pentru iertare si iertare de sine

Scoala pentru pacienti este adresata pacientilor cu cancer si apartinatorilor acestora, precum si celor care vor sa previna aceasta boala. Scoala cuprinde opt module (doua pe saptamana), pe durata unei lunii mai 2017 si se va desfasura la sediul Centrului de Medicina Integrativa Quantum Therapy. Calendarul, orele de incepere precum si alte detalii vor fi transmise participantilor dupa inscriere.

Dr. Ciprian Ene, Medic coordonator al Centrului de Medicina Integrativa Quantum Therapy, specializat in chirurgie generala si medicina cuantica, va vorbi cursantilor despre abordarea integrativa a diagnosticului primit.

Pacientii au la dispozitie si doua optionale:

·         Optionalul de Pilates

·         Optionalul dedicat retetelor de sucuri si smoothie-uri

Optionalele se vor tine in functie de numarul celor inscrisi si vor avea loc tot la Quantum Therapy.

Pacientii se pot inscrie pana la 5 mai 2017, taxa de participare fiind de 250 ron si se achita integral in contul Asociatiei Imunis - IBAN: RO67RNCB0087151460880001, BCR Sucursala Pantelimon, cu confirmare pe adresa asociatiaimunis@gmail.com.
« inapoi

Articol vizualizat de 614 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017