Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Ingrijirea copilului in primele 1000 de zile - O abordare interdisciplinara

Ingrijirea copilului in primele 1000 de zile - O abordare interdisciplinara

Impresii de la ,,Conferința MedAcademy Pediatrics: Îngrijirea copilului în primele 1000 de zile".

15 Nov. 2016

 

În data de 4 noiembrie 2016, începând cu ora 11.00, la Palatul Mitropoliei a avut loc ,,Conferința MedAcademy Pediatrics: Îngrijirea copilului în primele 1000 de zile. Abordare interdisciplinară”. Conferința a tratat o multitudine de subiecte științifice, atât din sfera medicală cât și din sfera farmaceutică, fiind de fapt o abordare multidisciplinară a celor mai importante aspecte din îngrijirea și patologia pediatrică.

Importanța conferinței este relevată prin prezența unor personalități de seamă din domeniul medical și din domeniul farmaceutic, printre care aș putea aminti: Prof. Univ. Dr. Marin Burlea –Președinte Societatea Română de Pediatrie, Conf. Univ. Dr. Simona Vlădăreanu – Șef secția de Neonatologie, Spitalul de Urgență Elias, București, Dr. Iolanda Neagu – Medic primar Oftalmologie, supraspecializare Oftalmologie Pediatrică, Metropolitan Hospital, Conf. Univ. Dr. Farm. Carolina Negrei – Facultatea de Farmacie UMF ,,Carol Davila”, București, dar și mulți alții.

De asemenea, conținutul științific precum și importanța prelegerilor susținute au fost încă o dată subliniate prin creditarea evenimentului cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști și puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali. Conferința a stârnit interesul pentru aprofundarea și analiza unor teme cu caracter de noutate în domeniul pediatriei prin abordarea multidisciplinară.

Doresc să menționez faptul că auditoriul, format din medici, farmaciști precum și asistenți de farmacie și asistenți medicali, s-a implicat activ pe durata prelegerilor prin numeroasele întrebări adresate celor de la pupitru.

Consider că activitatea a fost de un real folos având în vedere numărul mare de participanți, calitatea știițifică a materialelor prezentate și numărul mare de întrebări adresate de aceștia.

A consemnat reprezentanta SSFB, Olivia-Teodora Preda
« inapoi

Articol vizualizat de 1170 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017