Boli si tratamente
vezi toata lista

Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

 

Ziua Mondială a Artritei

Ziua Mondială a Artritei

Data de 12 octombrie marchează Ziua Mondială a Artritei

 

Data de 12 octombrie marchează Ziua Mondială a Artritei. Este o zi de analiză, dar şi de lansare de noi planuri de acţiune, deoarece afecţiunile articulare, de la reumatism la osteoartrită, chinuie nenumărate persoane. Odată cu venirea toamnei, toate afecţiunile articulare sunt resimţite mult mai dureros.

În cadrul articulaţiei, la orice îmbinare a două oase, există un cartilagiu, un ţesut moale şi spongios, însă extrem de elastic şi de rezistent. Un element vital pentru buna funcţionare a acestuia îl reprezintă glucozamina, care poate fi extrasă din scoici, crabi, homari sau creveţi, glucozaminoglicanii prezenţi în scoici prezentând o bioactivitate deosebită. Însă tocmai aceştia reprezintă elementul deficitar în cazul tuturor acestor afecţiuni articulare.

Remediul cel mai sigur îl reprezintă suplimentele nutritive care conţin glucozamină, cum ar fi şi produsul Bio-Glucosamin Plus de la Pharma Nord. Acesta conţine sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitin. Alte suplimente nutritive conţin glucozamină în starea ei pură, care este mult mai puţin activă, lipsindu-i sulful necesar pentru a-i asigura o bioactivitate sporită. În plus, condroitina îmbunătăţeşte capacitatea de amortizare a articulaţiilor.

În timp, la majoritatea dintre noi apare un anumit tip de osteoartrită. Suplimentul nutritiv Bio-Glucosamin Plus este esenţial atât în prevenirea, cât şi în tratarea acestor afecţiuni.

Bio-Glucosamin Plus de la Pharma Nord este disponibil în farmacii şi în magazinele cu produse naturiste, la preţul recomandat de 27 lei (cutia cu 30 de tablete).

« inapoi

Articol vizualizat de 3015 cititori

MESAJ DE INTERES PUBLIC

 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale
Recomandare video
Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului   Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului

Prezentare pentru medici despre dosarul electronic de sanatate al pacientului.

vezi toate video »


© Reteaua Info-Sanatate, 2008-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805

   
Adnet