Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Ziua Mondială a Alimentaţiei

Ziua Mondială a Alimentaţiei

Pharma Nord susţine Ziua Mondială a Alimentaţiei prin lansarea noilor suplimente alimentare.

 

Dacă 16 octombrie reprezintă Ziua Mondială a Alimentaţiei, fiecare zi a anului ar trebui să reprezinte pentru noi o zi a alimentaţiei sănătoase. Din păcate, acest lucru nu este posibil. Ritmul trepidant al vieţii şi produsele alimentare pe care le găsim în comerţ, mereu mai intens procesate şi mai pline de E-uri, accentuează, pe zi ce trece, dezechilibrul nostru alimentar.

Pentru acest adevărat flagel al zilelor noastre există un singur remediu – suplimentele alimentare.
Desigur, şi printre acestea întâlnim multe capcane. Produse de sinteză sau produse cu o foarte slabă biodisponibilitate. De aceea, la fel ca şi în cazul alimentelor, trebuie acordată o atenţie deosebită calităţii acestora.

Din fericire, există pe piaţă produse, precum cele de la Pharma Nord, care nu au înşelat niciodată aşteptările consumatorilor lor, conţinând numai substanţe de origine naturală, cu biodisponibilitate maximă.

Printre nenumăratele suplimente alimentare dedicate celor mai diferite afecţiuni, dintre care alegeţi periodic câteva pentru a face o cură, merită să includeţi Bio-Marin Plus, o combinaţie puternică de vitamine, pe bază de ulei de peşte, este esenţial pentru reducerea nivelului sanguin al trigliceridelor şi al homocisteinei, pentru reducerea tensiunii arteriale, pentru scăderea riscului cardiovascular, dar şi pentru înlăturarea disconfortului din timpul menstruaţiei.

Împotriva stresului şi a afecţiunilor cardiace, extrem de eficace este şi Bio-Multi cu substanţele lui nutritive bogate în vitamine A, D, E şi C, în minerale şi acid folic.
Cum alimentaţia noastră este mereu mai săracă în fibre, Bio-Fiber ne poate scăpa de multe neplăceri. Însă lista acestor remedii naturale atât de sănătoase este mult mai bogată!

 

Suplimentele alimentare de la Pharma Nord sunt disponibile în farmacii şi în magazinele cu produse naturiste.

 

« inapoi

Articol vizualizat de 3029 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805