Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Laptele Prima Creştere de la Parmalat

Laptele Prima Creştere de la Parmalat

Odată cu renunţarea la laptele matern, nevoia copilului de elemente nutritive specifice pentru o dezvoltare normală, este maximă.

 

Odată cu renunţarea la laptele matern, nevoia copilului de elemente nutritive specifice pentru o dezvoltare normală, este maximă. De aceea, Parmalat, în colaborare cu experţii nutriţionişti, a conceput o formulă de creştere special adaptată dezvoltării micuţului tău între 1 si 3 ani - Laptele Prima Creştere.

Laptele Prima Creştere este un aliment gustos, îmbogăţit cu elemente indispensabile pentru nevoile nutriţionale specifice vârstei de la 1 la 3 ani, fundamentale pentru dezvoltarea copiilor, atât pe plan fizic cât şi intelectual: vitaminele liposolubile A, E şi D3 care controlează funcţionarea normală a ţesuturilor diverselor organe şi absorbţia calciului, complexul de vitamine B, care contribuie la desfăşurarea optimă a proceselor metabolice, precum şi acizi graşi polinesaturaţi (OMEGA 3 şi OMEGA 6), care protejează pielea copilului şi sunt vitali pentru dezvoltarea vederii şi a funcţiilor sistemului nervos.

Laptele Prima Creştere mai conţine Fier şi Zinc, două minerale fundamentale pentru energia cotidiană de care are nevoie copilul tău, precum şi Taurină – substanţă cu acţiune antioxidantă şi detoxifiantă ce ajută la buna funcţionare a sistemului nervos, a retinei şi a inimii.


Comparativ cu laptele de vacă, laptele Prima Creştere conţine:

De două ori mai multă vitamina A

De 20 de ori mai multă vitamina E

De 40 de ori mai multă vitamina D3

De 5,7 ori mai mult OMEGA 6

De 7 ori mai mult OMEGA 3

De 10 ori mai mult Fier.

« inapoi

Articol vizualizat de 3394 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805