Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Te-au ajutat suplimentele nutritive? Spune-o şi vei câştiga!

Te-au ajutat suplimentele nutritive? Spune-o şi vei câştiga!

Suplimentele nutritive reprezintă astfel o necesitate pentru a avea un organism sănătos şi rezistent în faţa diferitelor boli.

 

Ne confruntăm de-a lungul vieţii cu o serie întreagă de boli pentru combaterea cărora avem nevoie de o medicaţie adecvată. Dar bolile pot fi şi prevenite! Primul pas în prevenirea lor îl constituie asigurarea stării de bine a organismului. Aceasta este însă în permanenţă periclitată de stres şi de lipsa substanţelor active din alimentaţie. Aceste substanţe pot fi însă asigurate cu ajutorul suplimentelor nutritive. În plus, acestea sunt capabile să combată şi efectele negative provocate de stres şi de nenumăratele noxe care ne agresează zilnic.

Suplimentele nutritive reprezintă astfel o necesitate pentru a avea un organism sănătos şi rezistent în faţa diferitelor boli. Dar nu orice suplimente alimentare sunt într-adevăr utile... Trebuie să folosim suplimente nutritive care sunt recomandate de o documentaţie ştiinţifică clară, care sunt realizate în urma unor ample cercetări clinice şi de laborator, realizate în cadrul unor programe internaţionale complexe, în centre de prestigiu din lumea întreagă.

Suplimentele din seria Bio de la Pharma Nord sunt dezvoltate permanent în baza ultimelor cercetări ştiintifice şi a rezultatelor obţinute de la utilizatori, prin serviciul de farmacovigilenţă. Dacă cunoaşteţi un caz de un real interes sau dacă pe dumneavoastră înşivă v-a ajutat un supliment nutritiv, îmbunătăţindu-vă semnificativ sănătatea, puteţi scrie la adresa de e-mail consumator@pharmanord.com sau puteţi suna la telefonul 021.316.06.54 şi puteţi câştiga o cantitate suficientă pentru un an de zile din suplimentul respectiv.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi agenţia de relaţii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).

« inapoi

Articol vizualizat de 4435 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805