Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

COPAC vă aşteaptă în Piaţa Constituţiei pe 9 noiembrie

COPAC vă aşteaptă în Piaţa Constituţiei pe 9 noiembrie

Bolnavii mor din cauza lipsei tratamentului.

 

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania incepe astazi o campanie de informare a unor cazuri de pacienti aflati in situatii disperate din cauza lipsei banilor pentru tratamentele vitale pentru supravietuirea lor.

Gheorghe Filip din Arad are cancer pulmonar. In luna iunie 2009 si-a depus dosarul la Casa de Asigurari de Sanatate Arad pentru a-I fi aprobat tratamentul cu un medicament care costa 4500 lei lunar. I s-a raspuns ca dosarul nu poate fi trimis la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ca nu sunt fonduri. Situatia sa nu a fost rezolvata pana in prezent, iar pacientul nu isi permite sa cumpere acest medicament.

Pentru  a atrage atentia asupra unor astfel de cazuri disperate si pentru rezolvarea situatiei tragice din sanatate, COPAC ii cheama la mitingul protest care va avea loc in data de 9 noiembrie, ora 10,00 in Piata Constitutiei pe pe toti cei care au nevoie de tratament, au in familie pacienti cu afectiuni cronice sau pur si simplu vor sa fie solidari.

Mitingul este sustinut de Colegiul Medicilor din România, Colegiul Farmaciştilor din România, Asociaţia Română a Producătorilor şi Importatorilor de Medicamente, Societatea Naţionala a Medicilor de Familie din România, PALMED.

« inapoi

Articol vizualizat de 2764 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805