Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

A fost lansată cartea “Farmacologie Homeopată – Aparatul respirator”

A fost lansată cartea “Farmacologie Homeopată – Aparatul respirator”

Cartea continuă conceptul de farmacologie homeopatică pe care îl propune domnul profesor al comunităţii medicale.

 

În data de 8 octombrie 2009, în eleganta sală a Academiei Medicale Române, a avut loc lansarea lucrării Acad. Prof. Dr. Farm. Dumitru Dobrescu cu titlul “Farmacologie Homeopată – Aparatul respirator”. Cartea, foarte apreciată de cei peste 200 de medici prezenţi, continuă conceptul de farmacologie homeopatică pe care îl propune domnul profesor al comunităţii medicale. “Lucrarea are rol triplu: ştiinţific, didactic şi farmacoterapeutic, structurarea cunoştinţelor de homeopatie făcându-se după un criteriu ştiinţific, cel farmacologic, cunoscând că medicamentul este baza pe care se fundamentează homeopatia”.

Proiectul, concept al Profesorului Dr. Dobrescu, consistă în două părţi (pe care autorul a încercat să le structureze ca pe o farmacologie “alopatică”): farmacologie homeopatică generală – carte apărută şi tradusă în limbile franceză şi engleză, pe care autorul o consideră ştiinţa medicamentului homeopatic; farmacologia aplicată pe aparate şi sisteme – acum cea a aparatului respirator. Vor urma farmacologiile pentru dermatologie, al aparatului gastroenterologic.

Lansarea cărţii “Farmacologie homeopată – Aparatul respirator” a fost precedată de conferinţa susţinută de Acad. Prof. Dr. Farm. Dobrescu în cadrul lucrărilor Congresului Naţional de Homeo­patie, desfăşurat între 8 -11 octombrie.

« inapoi

Articol vizualizat de 4124 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805