Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Inaugurarea Centrului de Instruire si Interventie in Sanatatea Mintala

Inaugurarea Centrului de Instruire si Interventie in Sanatatea Mintala

Infiintarea Centrului de Instruire si Interventie in Sanatatea Mintala Comunitara s-a realizat cu sprijinul Olandei, care a alocat 300.000 euro pentru acest proiect.

Info-Sanatate.ro

 

Bucuresti, 12 feb 2010

Inaugurarea Centrului de Instruire si Interventie in Sanatatea Mintala Comunitara


Reteaua Info-Sanatate va anunta ca luni 15.02.2010, ora 11:00, la sediul Spitalului de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos" din Bd. Nicolae Grigorescu nr 41, sector 3, Bucuresti, va avea loc inaugurarea Centrului de Instruire si Interventie in Sanatatea Mintala Comunitara.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Ambasadei in Romania a Regatului Tarilor de Jos, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii din Romania. De asemenea sunt asteptati reprezentanti ai  Directiei de sanatate Publica Bucuresti, cat si reprezentanti a Primariei Sector 3, reprezentanti ai Centrului National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog, reprezentanti ai comunitatii locale, reprezentanti ai unitatilor medicale de profil.

Infiintarea Centrului de Instruire si Interventie in Sanatatea Mintala Comunitara s-a realizat in baza Acordului de Finantare intre Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Tarilor de Jos si Ministerul Sanatatii din Romania, semnat la data de 01.10.2008, in cadrul "Facilitatii de Sprijin al Constituentei din Romania". - proiect nr. NOK 07 / RM / 3 / 1.

Proiectul a fost implementat de catre Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos" si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog in calitate de beneficiari ai finantarii, sub coordonarea Dr. Violeta Manasi, managerul Spitalului de Psihiatrie Titan 'Dr. Constantin Gorgos".

Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Tarilor de Jos a sprijinit implementarea acestui proiect cu suma de 300.000 euro, cofinantarea fiind asigurata de la bugetul de stat prin Ministerul Sanatatii, in valoare de 580 mii lei.

Centrul a fost construit dupa cele mai inalte standarde europene de calitate, lucrarile realizandu-se prin mansardarea corpului "C" al cladirii spitalului, pe o suprafata de 870 metri patrati, in perioada septembrie 2009 - ianuarie 2010. Centrul este dotat cu o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri, prevazuta cu sisteme audio-video de ultima generatie si doua cabine de traducere simultana, sali de curs si cabinete destinate desfasurarii de activitati medicale specifice
 
Centrul nou infiintat reprezinta un Centru de Resurse in Bucuresti, care va furniza atat servicii de sanatate mintala comunitare cat si instruire in acest domeniu.

---
Reteaua Info-Sanatate este lider de piata la comunicarea in spitale si clinici medicale private. In prezent, Reteaua este activa in peste 300 de spitale si clinici private, din 67 de orase din Romania, cu Puncte de informare si Panouri de afisaj amplasate in salile de asteptare ale spitalelor si clinicilor.

Din retea fac toate spitalele judetene si orasenesti importante, precum si spitale si clinici private gen Medicover, Romar, Synevo, MedAs, ProVita, ProMedical, American Medical Center, Munposan, Medcenter s.a. Traficul lunar prin locatiile Info-Sanatate este de peste 1.500.000 de persoane lunar.

Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos" este membru al Retelei Info-Sanatate.

Informatii suplimentare

Reteaua Info-Sanatate
Bucuresti, Casa Presei Libere, Corp C1, Et. 3, Cam. 311-313
Tel/Fax: 021/668.51.12
E-mail: office@info-sanatate.ro
Web: www.info-sanatate.ro    

« inapoi

Articol vizualizat de 4906 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805