Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

O noua peptida umana in medicina regenerativa si alte cateva noutati in medicina

O noua peptida umana in medicina regenerativa si alte cateva noutati in medicina

Sanofi-aventis si CureDM au semnat un acord de licenta exclusiva, la nivel mondial, pentru o terapie inovatoare, regenerativa in diabet

Info-Sanatate.ro

 

Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN si NYSE: SNY) si Grupul CureDM au anuntat semnarea acordului de licenta, la nivel mondial, cu privire la o noua peptida umana, Pancreate(tm), care ar putea restabili capacitatea de a produce insulina si alti hormoni pancreatici la pacientii diagnosticati cu diabet de tip 1 si tip 2. Potrivit acestui acord, sanofi-aventis va detine licenta exclusiva, la nivel mondial, pentru dezvoltarea, fabricarea si comercializarea Pancreate(tm) si a compusilor inruditi. CureDM va primi o plata in avans, precum si alte plati aferente etapelor de dezvoltare, autorizare si comercializare a produsului. Aceste sume ar putea ajunge la un total de 335 milioane de dolari.

"Sanofi-aventis este deosebit de incantata sa adauge portofoliului Diviziei sale de diabet aceasta importanta inovatie, care are potentialul de a stimula formarea de noi insule pancreatice complet functionale, contribuind astfel la restabilirea unei functii pancreatice normale", a declarat Marc Cluzel, VicePresedinte Executiv, R&D sanofi-aventis. "Odata dezvoltat, Pancreate(tm) ar putea deveni primul tratament de medicina regenerativa pentru diabetul de tip 1 si tip 2, raspunzand astfel provocarilor semnificative pe care epidemia de diabet le ridica, atat pentru pacienti, cat si pentru sistemele de sanatate."

Sanofi-aventis modifica acordul cu Warner Chilcott privind comercializarea Actonel(r) (risendronat de sodiu) in Statele Unite si Porto Rico

Warner Chilcott va detine intreaga responsabilitate pentru comercializarea produsului

Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN si NYSE: SNY) a anuntat ca a modificat pentru Statele Unite si Porto Rico acordul de colaboare la nivel mondial cu Warner Chilcott plc (NASDAQ: WCRX) in ceea ce priveste Actonel(r) comprimate (risendronat de sodiu). In conformitate cu acest amendament, Warner Chilcott isi va asuma intreaga responsabilitate pentru comercializarea si gestionarea Actonel(r) pe teritoriul american si portorican, inclusiv activitatile de vanzari, marketing, distributie si deciziile locale de cercetare si dezvoltare. Toate celelalte aspecte ale acordului global de colaborare raman in vigoare.

Pana la data de 31 decembrie 2014, termen la care acordul global de colaborare expira, sanofi-aventis va primi de la Warner Chilcott un procent din vanzarile nete ale produsului. Potrivit ipotezelor actuale, este de asteptat ca acest amendament adus acordului global de colaborare sa nu influenteze rezultatele financiare sanofi-aventis in 2010 si pana la terminarea acordului.

Pentru detalii:
http://en.sanofi-aventis.com/binaries/20100405_Actonel_en_tcm28-27951.pdf

Actualizarea anuntului privind acordurile tranzactionale din Statele Unite in cadrul litigiului privind brevetul Eloxatin(r)

Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN si NYSE: SNY) a anuntat semnarea de acorduri cu alti actori implicati in litigiul de incalcare a brevetului de catre anumite versiuni generice ale Eloxatin(r) (oxaliplatina).

Potrivit acestor acorduri, producatorii de generice vor inceta vanzarea genericelor neautorizate ale oxaliplatinei in Statele Unite incepand cu 30 iunie 2010 si pana la 9 august 2012 si vor fi apoi autorizati sa vanda generice ale oxaliplatinei sub licenta (inainte de expirarea brevetelor in cauza). In plus, toate aceste dispozitii, inclusiv cele referitoare la datele de iesire si de intrare a medicamentelor generice pe piata, sunt supuse unor evenimente neprevazute.

Procesele se refera la calitatea si formularea farmaceutica a oxaliplatinei, disponibila in Statele Unite sub marca Eloxatin(r).
Acordurile tranzactionale sunt supuse aprobarii Comisiei Federale a Comertului, Departamentului American de Justitie si Procurorului General al Statului Michigan.

 Pentru detalii:
http://en.sanofi-aventis.com/binaries/20100406_eloxatin_updated_eng_tcm28-27956.pdf
<http://en.sanofi-aventis.com/binaries/20100406_eloxatin_updated_eng_tcm28-27956.pdf>


 

« inapoi

Articol vizualizat de 5331 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805