Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Nutriday Sana, o gustare hrănitoare în orice moment al zilei

Nutriday Sana, o gustare hrănitoare în orice moment al zilei

Danone România a lansat cel mai nou produs din Gama Nutriday: Sana, cu o formulă hrănitoare şi răcoritoare

 

Datorită gustului său deosebit şi ambalajului resigilabil, care permite consumul produsului în mai multe porţii, fără a-şi pierde prospeţimea, Nutriday Sana poate fi apreciată oriunde – la birou, la plimbare, la sport sau la şcoală. 100 grame de Sana au un aport caloric de numai 61 kcal, adică 3% din Cantitatea Zilnică Estimata (CZE*).

 „Preocuparea noastră de a promova un stil alimentar şi de viaţă corect s-a concretizat în acest nou produs, care, asociat cu cornuri, covrigi, plăcinte tradiţionale, reînvie o deprindere alimentară simplă şi sănătoasă. Sana de la Nutriday, cu o nouă formulă, urmăreşte să aducă fiecărui consumator un produs de calitate şi gustul de neuitat al produsului tradiţional”, spune Dr. Bogdan Ioachim, Director Departament Comunicare, Nutriţie şi Ştiinţă.
 
Testele făcute cu consumatorii ne-au bucurat, acest produs anunţându-se a fi o reuşită. De altfel, românii consumă sana prin tradiţie şi tocmai de aceea ne-am gândit să le oferim un produs cu un gust distinctiv de Sana. Cu noua sana de la Nutriday fiecare gustare va fi o descoperire, gustul inconfundabil al acestui produs transformând orice combinaţie într-una apetisantă”, ne-a declarat Anca Vintila, Brand Manager Nutriday.

Nutriday este gama principală din portofoliul de produse Danone şi, totodată, cea mai consumată marcă de iaurt din România: 4 din 10 iaurturi simple vândute în România, sunt Nutriday.

Gama include iaurturi clasice, iaurturi de băut, iaurturi cu fructe din lapte integral sau cu un conţinut redus de grăsime, lapte proaspăt de 1,5% grăsime şi noua Nutriday Sana, adresându-se, prin diversitatea sa, tuturor membrilor familiei.

Având la bază cei 90 de ani de experienţă în fabricarea lactatelor proaspete, precum şi activitatea de cercetare a Institutului Danone, compania susţine prin informaţii ştiinţifice şi demonstrează importanţa iaurturilor în cadrul unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate.

Produsele lactate sunt alimente complexe, care promovează creşterea şi dezvoltarea armonioasă a organismului, prin asigurarea unui aport semnificativ de macro- şi micronutrienţi.

Astfel, datorită conţinutului de proteine, calciu, acestea contribuie la o bună dezvoltare şi menţinere a sistemului muscular şi osos, consumul lor fiind indicat la orice vârstă.

Compania DANONE PDPA România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi. In 2009, cifra de afaceri a Grupului Danone a crescut cu 7 % fata de anul anterior, iar Divizia de Lactate a crescut cu 7.6%.

DANONE România a înregistrat în anul 2008 o cifră de afaceri de peste 422 milioane RON. Compania are în prezent peste 700 de angajaţi şi un portofoliu ce depăşeşte 60 de referinţe de produs, principalele mărci fiind:Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette şi gama Casa Bună.

 


 

« inapoi

Articol vizualizat de 4201 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805