Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Diviodent lanseaza

Diviodent lanseaza "Trusa de prim ajutor"

Diviodent, reprezentant unic in Romania al Utradent Inc. din Statele Unite ale Americii, lanseaza „Trusa de prim ajutor”, perfecta pentru orice cabinet stomatologic

 

Trusa cuprinde trei produse esentiale care vin in ajutorul medicului stomatolog oferind siguranta si timp mare de reactie in cazuri de urgenta. Astrigedent X, UltraCal si Porcelaine Etch sunt cele trei materiale esentiale, folosite in orice cabinet stomatologic, produse inovatie Ultradent .

Astrigenedent X, este un produs unic, preparat pe baza de sulfat feric destinat sangerarilor puternice care pot afecta interventia stomatologica si pune in pericol siguranta pacientului.

Pentru lucrari de endodontie, UltraCal este singura formula de hidroxid de calciu care are efecte sigure in tratamentul de canal, fara efecte secundare de lunga durata. Este singurul produs care distruge germenii prin efect bazic foarte puternic si poate salva pulpa dentara prin stimularea dentinogenezei atunci cand este aplicat profilactic in camera coronara.

In cazul retusurilor esentiale si rapide, trusa prevede produsul Porcelaine Etch, produs utilizat in repararea in cabinet a lucrarilor de portelan fracturate sau reparatii minore in urma retusurilor.

„ Am gandit aceasta trusa venind in intampinarea medicilor stomatologi care de multe ori sunt pusi in fata unor situatii de urgenta. Cele trei produse sunt inovatie Ulltradent, omologate dupa multi ani de cercetari stiintifice si apreciate de comunitatea stomatologilor” a declarat Dana Petrou, Director de Vanzari, Diviodent.

Trusa se comercializeaza prin reteaua de distribuitori: Tehnical Dent, Dentotal Protect, Helios Medical & Dental, Medident Total, Dentex, Medica M3 si Crisalex.

Despre Diviodent:

Diviodent este reprezentantul unic in Romania al Ultradent Products Inc din Statele Unite. Avand o experienta de 14 ani in Romania, Ultradent a dezvoltat un parteneriat cu cei mai puternici distribuitori de produse şi echipamente medicale, un solid canal de distributie a produselor, concentrandu-se in satisfacerea cererii consumatorilor cu unele dintre cele mai performante produse stomatologice din lume.

Ca unic importator, Diviodent sustine activ comunitatea medicilor stomatologi prin actiuni de promovare, evenimente tematice, prezentari de tehnici şi produse. Prin programul de Educatie Medicala Continua, Diviodent organizeaza cursuri hands-on, cursuri acreditate cu puncte EMC care vin sa certifice nivelul de cunostinte, abilitati si aptitudini profesionale.

« inapoi

Articol vizualizat de 7115 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805