Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Centrul Medical Elim isi extinde reteaua cu inca o clinica

Centrul Medical Elim isi extinde reteaua cu inca o clinica

Aceasta noua unitate se afla in Bucuresti si precede alte doua lansari in tara.

 

Noua clinică, specializată în diagnostic imagistic, este coordonată de către prof. dr. Gheorghe Iana.

Centrul Medical Elim a investit peste 3 mil. EUR într-o nouă clinică de imagistică, localizată în Bucureşti şi a şaptea din reţeaua sa. Noua unitate este specializată în diagnostic prin tomografie computerizată, rezonanţă magnetică, osteodensitrometrie, mamografie şi ecografie.

Elim şi-a bugetat 2 mil. EUR pentru lansarea a încă două centre în ţară în 2010. Centrul Medical Elim mai deţine, pe lângă unităţile din Bucureşti, clinici în judeţele Argeş şi Vâlcea.

Istoria de 15 ani a Elim este legată în principal de judeţul Argeş, unde reţeaua noastră are o poziţie dominantă. Însă noi gândim extinderea în funcţie de gradul de acoperire cu servicii medicale de calitate. Căutăm zone unde expertiza noastră, orientarea către pacienţi şi echipamentele moderne contribuie la creşterea calităţii vieţii. Această oportunitate există şi în Bucureşti. Noua clinică este localizată în zona Izvor, în sectorul 5, unde nu există niciun alt furnizor privat pentru RMN”, a declarat Adrian Dumbravă, Directorul General Elim.

Noul centru din Bucureşti are şapte cabinete pentru diagnostic imagistic şi poate investiga peste 120 de pacienţi zilnic. Activitatea medicală este condusă de către prof. dr. Gheorghe Iana, care coordonează o echipă formată din 14 medici, 8 asistenţi medicali şi 7 operatori de imagistică.

Clinica include un echipament RMN SIGNA Excite HDX 1.5T, unul dintre cele mai performante din România la ora actuală, fiind considerat echipament de top în clasa aparatelor de rezonanţă magnetică nucleară High Field. Acesta este echipat cu cele mai noi soft-uri de investigaţie, care permit examinarea de înaltă fidelitate a tuturor regiunilor anatomice ale corpului într-un timp extrem de scurt.

Investiţia în clinica Elim din zona Izvor se ridică la peste 3 mil. EUR, dintre care 350.000 EUR reprezintă valoarea lucrărilor de amenajare, iar 2,7 mil. EUR echipamentele medicale.

Reprezentanţii companiei ţintesc o cifră de afaceri de 3,3 mil. EUR în 2010, cu 75% mai mult decat anul trecut, pe fondul extinderii reţelei cu trei noi clinici, dintre care una reprezintă centrul din zona Izvor.

Despre ELIM:

Centrul Medical ELIM a fost înfiinţat în anul 1995, fiind primul centru privat deschis după 1989 în judeţul Argeş. Reţeaua deţine în prezent şase clinici – patru în Argeş şi două în Vâlcea, la care se adaugă clinica din Bucureşti.

Reţeaua Elim asigură servicii medicale care acoperă specialităţi precum rezonanţa magnetică nucleară, tomografie computerizată, ecografie, osteodensitometrie, mamografie, radiologie standard, medicina muncii, medicină generală, medicină internă, cardiologie, neurologie, endocrinologie, ORL, audiometrie, oftalmologie, dermatologie, tratamente laser, psihiatrie, psihologie, alergologie, urologie, pneumologie şi analize medicale de laborator.

« inapoi

Articol vizualizat de 4897 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805