Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Campanie indoor la

Campanie indoor la "Nurofen pentru copii" in Reteaua Info-Sanatate

Reckitt Benckiser a lansat campania de comunicare indoor pentru "Nurofen pentru copii" in 160 de spitale si clinici din Reteaua Info-Sanatate

 

Citeste comunicatul si pe Facebook. Click aici

Campania de promovare Nurofen pentru copii a inceput in Aprilie 2010 si se va desfasura pe durata unui an in 160 de centre medicale private si de stat din Reteaua Info-Sanatate.

Campania se deruleaza in sectiile de maternitate, ginecologie si pediatrie ale clinicilor medicale si spitalelor.

Campania Nurofen pentru copii este un mix de comunicare, simultan cu panourile indoor fiind distribuite in cadrul Punctelor de informare Info-Sanatate peste 100.000 de flyere informative despre Nurofen pentru copii.

"In Romania Nurofen pentru copii este cel mai bine vândut medicament pentru calmarea durerii şi febrei la copii" a afirmat doamna Mirela Grigore, Category Manager la Reckitt Benckiser.

Despre Nurofen pentru copii:

Nurofen pentru copii suspensie orală este un produs al companiei Reckitt Benckiser Healthcare International Marea Britanie, fiind disponibil fără prescripţie medicală şi administrabil copiilor între 3 luni şi 12 ani. Pentru copiii sub 3 luni se poate administra la recomandarea medicului. Nurofen pentru copii este disponibil şi sub formă de supozitoare 125 mg care se administrează copiilor peste 2 ani (12,5 kg).

Nurofen pentru copii reduce febra ca simptom al gripei sau răcelii, inclusiv febra post- vaccinare. De asemenea, calmează dureri precum durerea de cap, durerea de dinţi sau cea determinata de apariţia dinţilor, durerea în gât, durerea asociată inflamaţiilor de la nivelul urechii, durerea asociată luxaţiilor.

Preţ recomandat: 17 RON

DESPRE RECKITT BENCKISER:

Reckitt Benckiser este unul dintre liderii mondiali in domeniul produselor de larg consum. Produsele sale de sanatate, de ingrijire personala si cele pentru gospodarie se gasesc in milioane de case din intreaga lume. Printre brandurile companiei se numara: Nurofen, Strepsils, Vanish, Cillit Bang, Air Wick sau Veet.

DESPRE RETEAUA INFO-SANATATE:

Reteaua Info-Sanatate este un proiect realizat de Asociatia Info-Sanatate si dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, Colegiul Medicilor din Romania si Societatea Nationala de Medicina Familiei.

Reteaua Info-Sanatate este lider de piata la comunicarea in spitale si clinici medicale private. In prezent, Reteaua este activa in peste 350 de spitale si clinici private, din 67 de orase din Romania, cu Puncte de informare si Panouri de afisaj amplasate in salile de asteptare ale spitalelor si clinicilor medicale. Din retea fac toate spitalele judetene si orasenesti importante, precum si spitale si clinici private gen Medicover, Romar, Synevo, MedAs, ProVita, ProMedical, Munposan, Medcenter s.a.

Reteaua Info-Sanatate este editorul Ziarului Info-Sanatate pentru medici, acreditat de Colegiul Medicilor din Romania, distribuit gratuit catre 430 spitale, 2.000 clinici private, 600 organizatii medicale si institutii, 1.500 cadre didactice medicale, 450 companii si 12.000 de medici de familie, precum si al Revistelor Info-Sanatate, distribuite gratuit in salile de asteptare ale spitalelor si clinicilor private.

« inapoi

Articol vizualizat de 12209 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805