Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 


GSK îşi completează gama de creme adezive pentru proteze dentare

GlaxoSmithKline (GSK) anunţă lansarea noii creme adezive pentru proteze dentare Corega Ultra Fixare, fără zinc

 

Astfel, purtătorii de proteze dentare din România au la dispoziţie două variante de cremă adezivă Corega, fără conţinut de zinc (Corega Neutro şi Corega Ultra Fixare), pentru fixare puternică a protezei dentare, pe timpul întregii zile.

Formulele fără zinc sunt semnalizate pe ambalajele celor două produse prin menţiunea „FĂRĂ ZINC”:

“Prin completarea gamei Corega de creme adezive pentru proteze dentare, fără zinc, oferim purtătorilor de proteze dentare mai multe opţiuni, atunci când aleg un produs fără conţinut de zinc” a declarat  Dr. Frank Gonser, medic dentist şi directorul Medical Affairs & Clinical Research al GSK Consumer Healthcare.“

Purtătorii de proteze dentare se bazează de multă vreme pe produsele Corega,  pentru a se simţi comfortabil şi încrezători.”, a completat Dr. Gonser.

Noul Corega Ultra Fixare fără zinc oferă fixare puternică a protezei dentare, pe durata întregii zile, datorită ingredientelor de bază: carboximetilceluloză sodică (carboxymethylcellulose sodium) şi sare dublă parţial mineralizată (poly(methylvinylether/maleic acid) sodium-calcium mixed partial salt).

Conform cercetărilor de piaţă, purtătorii de proteze dentare recunosc că cea mai mare neplăcere cu care se confruntă este pătrunderea resturilor alimentare sub proteza dentară, ceea ce determină disconfort, pe de o parte, dar şi risc ridicat de dezvoltare a bacteriilor.

Studiile clinice au demonstrat că utilizarea cremelor adezive pentru proteze dentare fără conţinut de zinc din gama Corega asigură protecţie cu până la 74% mai mult decât în cazul nefolosirii unui adeziv dentar împotriva pătrunderii resturilor alimentare sub proteza dentară.

De asemenea, cremele adezive Corega ajută la prevenirea iritaţiilor gingivale şi îmbunătăţesc semnificativ stabilitatea protezei, asigurând confortul, încrederea şi satisfacţia purtătorilor de proteze dentare.

Este important ca purtătorii de proteze dentare să înţeleagă că folosirea de creme adezive nu poate rezolva problemele unei proteze dentare care nu mai corespunde anatomiei pacientului.”, a mai declarat Dr. Gonser.O proteză dentară adecvată anatomiei pacientului îl va ajuta pe acesta să se bucure de confort şi siguranţă atunci când consumă alimente pe care, în alte condiţii, ar fi trebuit să le evite.

De aceea, este recomandat ca purtătorii de proteze dentare să viziteze medicul dentist o dată la 6 luni, pentru un control de rutină şi ajustări ale protezei dentare, dacă este cazul.”

Noul Corega Ultra Fixare este disponibil începând de astăzi în farmaciile şi magazinele din toată ţara, la un preţ recomandat de 26 RON.

Pentru întrebări depre gama de produse Corega, consumatorii pot suna la 0800 860 860 (apel gratuit în toate reţelele).

« inapoi

Articol vizualizat de 3527 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805