Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Carefree lansează noul protejslip Comfort Form

Carefree lansează noul protejslip Comfort Form

Noul protejslip are o formă îmbunătăţită, pentru o fixare mai bună, întreaga zi

 

Începând cu luna iunie Carefree lansează Comfort Form, un nou protejslip cu o fixare mai bună, ce oferă protecţie îndelungată şi respectă libertatea de mişcare a femeii active.

Inovaţia constă în schimbarea formei produsului – datorită marginilor rotunjite protejslip-ul nu se dezlipeşte, oferind astfel confort şi încredere de-a lungul întregii zile.

Pentru că înţelege dorinţa de perfecţiune a femeilor, Carefree a recreat protejslip-ul pentru igiena zilnică.

Noua formă se potriveşte liniilor corpului feminin, marginile rotunjite asigurând o fixare mai bună, oferind protecţie completă în orice situaţie şi eliminând neplăcutele răsuciri sau deplasări ce provoacă disconfort.

Eleganţa şi frumuseţea feminină au inspirat noul design Carefree.

Astfel, gama a fost redefinită pentru a-i oferi un aspect proaspăt, revitalizat. În orice variantă - perfect fit, flexiform, original, aloe sau cotton - Carefree se adresează femeii active, care doreşte să se simtă şi să arate perfect în orice împrejurare.

Carefree reprezintă esenţa ritualului zilnic de frumuseţe, conferind femeilor un plus de încredere, energie şi o senzaţie de prospeţime.

Despre Johnson & Johnson:
Johnson & Johnson este producătorul cel mai complet şi cu cea mai amplă extindere geografică din lume la nivel de produse de îngrijire, precum şi la nivel de furnizare de servicii conexe pe piaţa de consum, a produselor farmaceutice şi a aparaturii medicale şi de diagnoză. Cele peste 200 de filiale Johnson & Johnson din 57 de ţări au un număr de aproximativ 122.000 de angajaţi.
De la înfiinţarea sa în anul 1886, compania Johnson & Johnson este recunoscută pentru grija acordată nevoilor consumatorilor, dezvoltând constant relaţia dintre părinte şi copil. Obiectivul fundamental al companiei Johnson & Johnson este acela de a oferi produse şi servicii inovatoare şi sănătoase, de înaltă calitate, pentru a ajuta la tratarea şi vindecarea bolilor şi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Printre brandurile aflate în portfoliul Johnson&Johnson se numără: Johnson’s baby, o.b., Clean&Clear, Neutrogena, Carefree, Compeed si Listerine.
Pentru informaţii suplimentare privind produsele Carefree vă rugăm să accesaţi site-ul http://www.carefreeliners.com/ sau să ne contactaţi:

« inapoi

Articol vizualizat de 5735 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805