Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Colgate-Palmolive demarează programul de informare “Luna Sensibilităţii Dentare

Colgate-Palmolive demarează programul de informare “Luna Sensibilităţii Dentare"

Programul se află la cea de-a XV-a ediţie şi va fi derulat la nivel naţional în perioada august-septembrie, având ca scop informarea publicului asupra importanţei tratării sensibilităţii dentare.

 

În această perioadă, consumatorii care achiziţionează o pastă de dinţi Colgate Sensitive Pro-Relief îi pot testa eficienţa şi pot primi banii înapoi dacă nu sunt mulţumiţi de rezultate.

Consultanţii Colgate vor fi prezenţi în cele mai importante reţele de magazine pentru a oferi informaţii de specialitate despre metodele de combatere a sensibilităţii dentare. De asemenea, consumatorii vor beneficia de reduceri pentru o gamă variată de produse de igienă orală marca Colgate.

“Sensibilitea dentară este o problemă cu care se confruntă până la 57% dintre adulţi, cel puţin o dată în viaţă. Colgate vine în sprijinul lor cu informaţii, sfaturi şi soluţii ce şi-au dovedit clinic eficienţa. Din acest motiv, am introdus programul <<Mulţumit sau primeşti banii înapoi!>> pentru pasta de dinţi Colgate Sensitive Pro-Relief", au declarat reprezentanţii Colgate-Palmolive.

Despre Colgate Sensitive Pro-Relief
Colgate Sensitive Pro-Relief este o pastă de dinţi revoluţionară, ce calmează instantaneu durerea provocată de sensibilitatea dentară. Aceasta are la bază tehnologia unică Pro-Argin ce ajută la sigilarea canalelor care conţin terminaţiile nervoase ale dinţilor sensibili. Aplicarea pastei de dinţi direct pe zona sensibilă a dintelui elimină instantaneu senzaţia de disconfort şi durerea specifică sensibilităţii dentare, iar periajul zilnic cu Colgate Sensitive Pro-Relief duce la calmarea de durată a acestei afecţiuni.

Despre sensibilitatea dentară
Dinţii sensibili reprezintă o problemă importantă de sănătate, fiind însă foarte puţin conştientizată. Durerea caracteristică sensibilităţii dentare se manifestă brusc, este ascuţită şi de scurtă durată. Această afecţiune este cauzată de retragerea gingiilor, situaţie în care miile de căi microscopice care duc direct la terminaţiile nervoase ale dinţilor devin neprotejate. Atunci când dinţii intră în contact cu un stimul fierbinte, rece sau dulce, senzaţia ajunge direct la terminaţiile nervoase ale dinţilor, provocând durerea asociată sensibilităţii dentare.

Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală şi de asemenea, numărul 1 pe piaţa din România pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: săpunuri solide şi lichide, deodorante solide pentru femei şi bărbaţi, creme de ras, precum şi paste pentru spălat vase.

Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.

www.colgateprorelief.ro
« inapoi

Articol vizualizat de 6442 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805