Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

CMU inaugurează primul spital de pediatrie din centrul Capitalei

CMU inaugurează primul spital de pediatrie din centrul Capitalei

CMU Dorobanţi cuprinde un spital de pediatrie, servicii de policlinică şi un centru de diabet pentru copii şi adulţi, reprezentând o investiţie de aproximativ 1 milion de euro.

 

CMU Dorobanţi reprezintă un concept integrat de servicii medicale şi este format dintr-un ambulatoriu cu 20 de cabinete medicale de specialitate şi un spital de pediatrie cu o capacitate de 10 paturi.

"Succesul CMU Kids, prima policlinică de copii deschisă în 2008, ne-a atras atenţia asupra unei nevoi reale existente în Bucureşti: un spital pentru copii care să integreze serviciul de urgenţă, precum şi toate specialităţile pediatrice necesare. Astfel, am achizitionat aparatura necesară şi am recrutat personal medical de top pentru a rezolva o gamă complexă de afecţiuni din sfera diabetului pe de o parte şi în ceea ce priveşte serviciile de policlinică pentru adulţi şi copii şi spital de pediatrie de cealaltă parte. Sunt foarte mândru să anunţ că aceasta este cea mai mare clinică CMU din centrul Bucureştiului care va opera sub conducerea lui Doru Dumbrava.", a declarat Dr. Wargha Enayati, Director General CMU.

O noutate operaţională este centrul de diabet zaharat pentru copii şi adulţi, în care un pacient cu această afecţiune poate fi evaluat pe parcursul unei zile pentru determinarea complicaţiilor neurologice, oftalmologice şi cardiologice.

Centrul este dotat cu aparatură medicală performantă, printre care se numără retino-fotograf pentru diagnosticarea complicaţiilor oculare ale diabetului, neurometru pentru diagnosticul complicaţiilor neurologice sau In body pentru evaluarea pacienţilor cu tulburări în metabolismul grăsimilor.

O echipă de 35 de medici specialişti vor oferi zilnic la CMU Dorobanţi servicii de pediatrie, radiologie, ecografie, cardiologie, kinetoterapie, ORL, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, gastroenterologie, infecţioase şi nefrologie.

DESPRE CENTRUL MEDICAL UNIREA

Centrul Medical Unirea, după recenta preluare a Euroclinic, primul spital privat din România, este un important furnizor de servicii medicale private, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele trei spitale şi peste 23 de policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.

De asemenea, CMU are singurul campus medical din ţară care pune la dispoziţie un set complet de servicii medicale şi care include maternitatea "Regina Maria", policlinica şi Centrul de Diagnostic şi Tratament.
« inapoi

Articol vizualizat de 4534 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805