Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

S-a lansat CD-ul caritabil “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends

S-a lansat CD-ul caritabil “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends

Evenimentul oficial de lansare a avut loc în data de 8 octombrie la Café Zodiac, din incinta magazinului Cocor.

 

La conferinţă au participat Dan Helciug, Alexandru Popa, preşedintele Asociaţiei Inima Copiilor şi Steliana Moraru, coordonator al proiectului CharityGift.ro. Aceştia au prezentat proiectul Inimi pentru alte Inimi, au discutat despre cum se va desfăşura pe viitor şi ce alte activităţi vor demara.

Albumul conţine piese de dragoste, interpretate în duet unplugged împreună cu artiştii invitaţi: Bodo, Andra, Nicu Alifantis, Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, Zoltan Andras şi Alina Cruceru, toate melodiile putând fi ascultate în exclusivitate pe www.inimipentrualteinimi.ro.

Toate fondurile obţinute din vânzarea acestui CD sunt direcţionate către Asociaţia Inima Copiilor. Cd-ul costă 29.90 lei şi poate fi cumpărat din librăriile Cărtureşti din toată ţara şi de pe www.charitygift.ro.

CD-ul “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends reprezintă primul pas dintr-un proiect amplu, prin intermediul căruia se doreşte sprijinirea Asociaţiei Inima Copiilor în vederea definitivării echipării cu aparatura necesară a departamentului de cardiochirurgie a spitalului Marie Curie.

“Albumul <<Inimi pentru alte Inimi>> nu este un simplu produs muzical, ci reprezintă efortul comun al unor oameni care s-au implicat activ şi constant în realizarea acestui proiect de suflet. Dorim ca acesta să ajungă la fiecare persoană care îşi doreşte să asculte melodii din inimă, melodii realizate în duet cu prieteni pentru alţi prieteni, deoarece aşa îi numim pe toţi oamenii care vor achiziţiona acest CD şi care se vor alătura printr-un gest simplu nouă, celor care lucrăm de peste şase luni de zile la acest album. Cel mai important aspect este că vom oferi un zambet tututor copiilor care vor putea fi trataţi de acum încolo la spitalul Marie Curie”, a declarat Dan Helciug.

Pentru a susţine declaraţiile lui Dan Helciug, Alex Popa, preşedinte al Asociaţiei Inima Copiilor, a afirmat: “CD-ul caritabil Inimi pentru alte Inimi este doar primul pas pe care îl facem în cadrul acestui proiect. Asociaţia Inima Copiilor şi-a dedicat majoritatea activităţilor încă de la început sprijinirii copiilor care suferă de boli cardiovasculare, iar prin intermediul acestui proiect şi al tuturor oamenilor implicaţi dorim să îi ajutăm pe părinţii, dar mai ales pe copiii care sunt în suferinţă. Vrem, mai mult decât orice, să demonstrăm că şi în România este posibil să ne unim şi să contribuim la miscşorarea numărului cazurilor de copii care nu pot fi trataţi din motive financiare sau din lipsa de echipamente sau oameni”.

Despre Asociatia Inima Copiilor

Asociatia Inima Copiilor este un ONG non–profit dedicat ajutorării copiilor cu probleme cardiace. Cel mai recent proiect derulat de Asociaţie este înfiinţarea unui departament de cardiochirurgie la Spitalul de copii Marie Curie din Bucureşti.
« inapoi

Articol vizualizat de 9806 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805