Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Ivatherm lansează crema pentru maini IVAHIDRA+

Ivatherm lansează crema pentru maini IVAHIDRA+

IVAHIDRA+ Crema Hidratantă pentru mâini este o cremă emolientă ce asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor.

 

Dr. Ioana Chebac, medic primar dermatolog, doctor în ştiinţe medicale Spitalul Colentina - Clinica dermatologie 2, Clinica Bioderma- Medical center

Începând din copilarie şi până la varsta adultă, uneori chiar din primele luni de viaţă, întâlnim relativ frecvent la nivelul tegumentelor o uscăciune (xerodermie) ce duce ulterior la disconfort, manifestat prin prurit (mâncărime), îngroşarea tegumentelor la nivelul palmelor, plantelor şi a altor zone (hipekeratoza); reducerea sudoraţiei, toate acestea ducând la o deshidratare accentuată şi bineînţeles, a apariţiei unor complicaţii locale şi la distanţă.

În sezonul rece, pielea este mult mai expusă agresiunilor. Filmul hidrolipidic nu mai conferă aceeaşi protecţie, de aceea pielea devine mult mai sensibilă la acţiunea nocivă a factorilor de mediu (frig, umezeală, vânt), dar şi la acţiunea celorlalţi factori agresori (stres, radiaţii UV, compuşi chimici). Şi aerul uscat, umiditataea scăzută cauzată de încălzitul în interior, băile sau duşurile fierbinţi constituie factori de agresiune asupra pielii. Rezultatul este deshidratarea pielii. Pielea devine uscată, roşie, iritată, apar linii şi riduri fine împreună cu o senzaţie de disconfort. Până la apariţia scuamelor mai este doar un pas. Cele mai expuse sunt persoanele cu ten sensibil şi uscat, însă şi persoanele cu ten normal necesită îngrijire suplimentară.

Îngrijirea mâinilor este un obicei care ţine nu doar de o anumită estetică a femeii moderne preocupate de felul cum arată, ci şi de regulile elementare de păstrare a sănătăţii şi frumuseţii pielii. Pe lângă igiena zilnică ce constă în spălarea mâinilor de mai multe ori pe zi cu săpunuri şi geluri nondetergente, aplicarea unei creme emoliente cu însuşiri hidratante şi restructurante reprezintă o necesitate.

Ivatherm aduce în farmacii un produs NOU formulat pe baza unei tehnici revoluţionare în hidratare: stimularea sintezei aquaporinelor. Descoperirea aquaporinelor în 2003 a adus cercetătorului american Peter Agre un Premiu Nobel pentru chimie. Ivatherm este prima companie de dermocosmetice care include această inovaţie în formulele sale de hidratare încă din anul 2006.

IVAHIDRA+ Crema Hidratantă pentru mâini este o cremă emolientă ce asigură hidratarea profundă, imediată şi pe termen lung, redând supleţea pielii uscate şi agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator şi antibacterian. Calmează senzaţia de disconfort prin acţiunea ingredientelor active. Are un parfum delicat şi o textură bogată ce se absoarbe uşor în piele.

Aquaphyline®, extras din panseluţe sălbatice (Viola Tricolor), are puternic efect de hidratare prin: stimularea sintezei aquaporinelor - canale transportatoare de apă din membrana celulară şi creşterea cantităţii de acid hialuronic - binecunoscutul "burete molecular" al apei din piele. Îmbunătăţirea circulaţiei apei din profunzime spre suprafaţa pielii pentru o hidratare optimă se realizează prin creşterea numărului de aquaporine situate la limita dintre epiderm şi derm.

Untul de Karité (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea şi nutriţia pielii prin aportul de vitamine şi acizi graşi esenţiali care măresc supleţea straturilor celulare. Prin conţinutul în fitosteroli are rol antiinflamator, cu reducerea eritemului şi pruritului, dar şi rol cicatrizant.

Alfabisabolol este un ingredient natural cu puternic efect antiinflamator şi antibacterian. Apa termală Herculane atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţile ei calmante şi antiiritante.

IVAHIDRA+ Crema Hidratanta pentru mâini este recomandată pentru pielea sensibilă, uscată sau deshidratată a mâinilor sub acţiunea unor factori interni sau externi. Se aplică generos de două ori pe zi sau de câte ori este nevoie.
« inapoi

Articol vizualizat de 4138 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805