Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Egoist Wellness – promisiunea unui trup sănătos şi armonios!

Egoist Wellness – promisiunea unui trup sănătos şi armonios!

Egoist Wellness îţi oferă în exclusivitate cele mai noi aparate şi metode de tratament şi întreţinere corporală.

Info-Sanatate.ro

 

Bucureşti, 4 iunie 2008

 

Echipa noastră de specialişti va concepe programe special pentru tine, folosind o abordare personalizată, pentru a atinge întotdeauna scopul pe care ţi-l propui.

Egoist Wellness vă oferă ultima noutate în domeniu: Power Plate.

 

Power Plate a determinat o revoluţie în industria frumuseţii, sportului şi wellness-ului. Noua

tehnologie s-a dovedit a fi un succes, reprezentând cel mai modern aparat de întreţinere corporală, înlocuind timpul petrecut la sala de fitness cu doar 10 minute.

 

Antrenamentul cu vibraţii a fost dezvoltat pentru a contracara lipsa gravitatiei din spaţiu, iar Power- Plate este rezultatul optimizării acestui principiu. Fără a folosi greutăţi adiţionale aplicate direct pe aparatul locomotor, cu Power-Plate s-au dezvoltat programe de antrenament ce permit oricui să-şi îmbunătăţească look-ul, sănătatea, starea fizică şi psihică. Oricine poate folosi Power-Plate, indifferent dacă sunt sportivi de performanţă sau persoane sedentare, persoane în vârstă sau supraponderale.

 

Power-Plate acţionează ca un impuls mecanic, generând un reflex natural de întindere numit Reflex Tonic Oscilant, un impuls care determină contracţia reflexă a musculaturii, accelerând şi decelerând variabil, în funcţie de frecvenţa, amplitudinea şi durata setate de utilizator.În timpul antrenamentului cu Power-Plate, muşchii pompează sânge în toate regiunile corpului, crescând debitul sanguin cu până la 50%, asigurând astfel irigaţia corespunzătoare tuturor celulelor.

Prin antrenamentul cu Power-Plate putem face exerciţii de tonifiere, stretching, masaj şi relaxare. Toate acestea se realizează prin adoptarea a cât mai multe poziţii pe aparat, pentru a lucra la nivelul grupelor musculare de interes.

 

O sedinţă cu Power-Plate dureaza 10 sau 15 minute (pentru un antrenament mai complex) şi se

începe cu exerciţii de tonifiere pe cât mai multe grupe musculare, fiind posibilă şi antrenarea unor zone greu accesibile antrenamentului convenţional, cum ar fi muşchii feţei, pelvisului şi coloanei vertebrale; urmată de exerciţii de stretching, menite să detensioneze şi să relaxeze reflexele musculaturii implicate prin creşterea fluxului sanguin, indusă de vibraţii ce duc implicit la creşterea temperaturii muşchiului. Urmează exerciţiile de masaj, ce îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi mobilitatea ţesuturilor, desfac aderenţele şi procesele fibrozante, distrugând şi diminuând celulele grase, cu eficienţă în diminuarea celulitei.

Şi pentru a fi pe deplin perfectă, înainte de final se realizează câteva exerciţii pentru relaxarea

spatelui. Power-Plate determină eficientizarea tuturor sistemelor şi aparatelor organismului în acelaşi timp, creând armonie interioară vizibilă la exterior.

 

În cât mai puţine cuvinte, Power-Plate înseamnă noutate, eficienţă, sănătate şi un corp mai frumos în cel mai scurt timp, iar acum ai toate aceste lucruri la Egoist Wellness!

Egoist Wellness nu îţi oferă acum iluzii, ci posibilitatea de a-ţi construi un trup sănătos şi armonios!

 

Egoist Wellness va avea grijă ca trupul şi spiritul tău să fie “în formă”!

 

Egoist Wellness

Intrarea I.L. Caragiale nr. 1

Sector 2, Bucureşti Tel: 021/311. 16 .21

« inapoi

Articol vizualizat de 3281 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805