Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Atelier de auto-cunoaştere

Atelier de auto-cunoaştere

Vino pe 19 aprilie, orele 11.00 – 14.00, la Hotel Siqua, din Bucuresti, pentru o experienta de neuitat, alaturi de trainerul Monica Adriana Burcea.

 

Desenam inca de cand suntem mici, desenam pe caiete, pe pereti, pe carti,  pe propria piele, manifestandu-ne creativ intr-un mod original.

Desenam in adolescenta in oracole si caiete de amintiri, desenam la scoala pe banca in care stam zi de zi, pe ghiozdane sau genti sau in colturile foilor de curs.

Desenam si cand suntem mari, in sedinte pe cate-o bucata de hartie, cu degetul pe birou si gandurile departe, cu piciorul in nisipul de la tarmul marii sau pur si simplu desenam pentru cei mici.

Desenul ne insoteste de-a lungul vietii ca si modalitate de manifestare a spiritului creativ, ca moment de ragaz sau pur si simplu ca modalitate de a evada dintr-un cadru si un mediu prea serioase si ostile. Desenele noastre vorbesc despre noi asa cum suntem dincolo de serviciul nostru, obligatiile noastre, responsabilitatile noastre. Desenele noastre ne vorbesc despre ceea ce ne dorim dar si despre ceea ce nu ne multumeste, despre obiectivele constient setate dar si despre frici, anxietati, temeri ascunse.

Ce-ti spun desenele tale despre tine? Ce se ascunde dincolo de ceea ce stii despre tine? Un singur desen este o carte deschisa a sufletului si a personalitatii tale. Te invit cu drag la un atelier in care ne vom relaxa, ne vom juca, vom rade, vom desena si vom afla lucruri noi despre propria persoana.  Vam invata si cum putem “citi” desenele celorlalti cat si ce mesaj transmite modul in care fiecare deseneaza.

Vino sa petrecem impreuna o seara frumoasa in care vom impleti copilaria, adolescenta si maturitatea printre culori si linii pentru a crea un tablou al sufletului si prsonalitatii noastre.

Trainer: Monica Adriana Burcea
Data: Joi, 19 aprilie, orele 18.00 – 21.00
Locatie: Hotel Siqua Bucuresti (zona Eroilor, in spatele Operei Romane) http://www.hotelsiqua.ro/, Calea Plevnei,  Nr. 59A, sector 1,
Pret: 150 RON (TVA inclus) data limita de inscriere 18 Aprilie.
Inscrieri: monica.burcea@yahoo.com sau monica.burcea@gmail.com
« inapoi

Articol vizualizat de 10756 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805