Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

O bijuterie asiatică - ProEstetica­Sana Bali Spa

O bijuterie asiatică - ProEstetica­Sana Bali Spa

ProEstetica­Sana Bali Spa este un spaţiu unic creat pentru a vă răsfăţa şi relaxa sau pentru a pierde kilogramele în plus într-­un mod plăcut.

 

Toată lumea vorbeşte astăzi despre un stil de viaţă sănătos. Dar mai concret, ce înseamnă el? Este oare posibil să trăim şi frumos şi sănătos? Există oare o dovadă că, urmărind principiile unei vieţi sănătoase ne vom simţi cu adevărat mai în formă sau mai supli? Răspunsul este afirmativ. De curând s-­a înfiinţat primul centru holistic (urmăreşte îngrijirea în totalitate a organismului) de slăbire.
La 85 de km de Bucureşti (şi nu departe de Sinaia), la Cornu, Prahova - localitate faimoasă prin aerul ei pur şi un climat de excepţie - o întreagă echipă simpatică şi profesionistă îşi aşteaptă oaspeţii într-­o superbă vilă de patru stele cu 15 camere. Această vilă este înconjurată de o grădină de 5000 mp încântătoare şi răcoroasă.
Specialiştii de acolo se află la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă împlini un vis, a D.R.E.A.M. Urmărind aceste litere, descoperiţi conceptul de îngrijire holistică realizabilă pe parcursul a 7, 14 sau 21 de zile. Cele cinci principii "de aur" ale stilului de viaţă sănătos sunt:

„D“­Dieta hipocalorică, de slăbire sau normocalorică: bucătăria uşoară, asiatică, pregătită delicios de bucătarul balinez, Firman. Ceaiurile, special aduse din China, vă ajută să slăbiţi, să detoxifiaţi organismul sau să-­i aduceţi un plus de energie.
„R“­Relaxare în camere de basm decorate şi mobilate în cel mai autentic şi mai estetic stil balinez. Relaxarea se obţine în Spa prin: * masaje balineze corporale şi faciale cu uleiuri preţioase, aduse special din "insula Zeilor" sau prin linia cosmetică "ultimul strigăt", masaj shiatsu, reflexoterapie, executate de un specialist balinez, toate menite să vă deconecteze total sau să vă amelioreze dureri mai vechi. Aceste masaje combină aromaterapie şi meloterapie; * băi aromate în jacuzzi combinate cu cromoterapie; * saună.

Piscina acoperită îmbie cu o baie răcoritoare după masaj sau după băile de soare de pe terasa plină de iarbă, flori, fântâni şi ciripit de păsărele.
"E"- Estetică: tratamente faciale sau corporale de lipoliză (spargerea celulelor de grăsime cu ajutorul ultrasunetelor - Cellsonic), vacuumterapie (Bioderm), drenaj limfatic şi venos, electromiostimulare, toate cu aparatură "dernier cri", după programul MultiWell, combat celulita şi redau aspectul tânăr, catifelat şi tonic al pielii şi musculaturii.
"A"- Activitate fizică: * fitness cu antrenor personal în sala dotată cu aparatură ultraperformantă personalizat după grupe musculare sau tonusul general; * aquagym (gimnastică în piscină); * jogging sau plimbări pe aleile asfaltate din grădină cu role şi biciclete, badminton, baschet, volei, tenis de câmp.
Se pot lua lecţii de golf la Breaza (situată la cinci minute de mers cu maşina faţă de Cornu), lecţii de echitaţie (Breaza) sau se pot face  scurte drumeţii pe frumoasele cărări din împrejurimi.
"M"- Medicina va stă la dispoziţie prin supravegherea medicală pentru oaspeţii care ţin cură de slăbire. Se pot efectua: bilanţ corporal cu OMNISCAN, analize de laborator şi electrocardiogramă, control zilnic al tensiunii arteriale şi al greutăţii corporale. Dietele sunt supravegheate de medicul nutriţionist şi, la cerere, se pot efectua consultaţii de endocrinologie, cardiologie, chirurgia obezităţii, chirurgie estetică. Se pot efectua şi tratamente injectabile pentru combaterea ridurilor sau a venulelor şi venectaziilor.
Porţile ProEstetica Sana Bali Spa sunt deschise tuturor oamenilor sănătoşi care doresc să se relaxeze ducând în acelaşi timp o viaţă activă şi sănătoasă. De asemeni celor cu obezitate, cu diabet zaharat, hipertensiune sau în convalescenţă după alte afecţiuni.
« inapoi

Articol vizualizat de 3126 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805