Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Tratamente anticelulitice de ultimă oră

Tratamente anticelulitice de ultimă oră

Celulita reprezintă acumularea unui exces de grăsimi şi lichide sub piele, care formează acel aspect neplăcut de "coajă de portocală".

Alina Coman

 

Această acumulare se datorează acţiunii mai multor factori: alimentaţie greşită, dereglări hormonale, factori genetici, fumatul, cafeaua, alcoolul, lipsa hidratării corespunzătoare, sedentarismul, stresul.
Alina Coman: Vorbiţi­-ne puţin despre tratamentele de ultimă oră pe care le aplicaţi.
Laura Ştefan: Tratamentul cu diamante şi hematite este un tratament de ultimă generaţie, care conţine ingrediente active puternice cu rol de tonifiere, creştere a fermităţii şi îmbunătăţire a aspectului pielii. Sinergia pulberilor de pietre preţioase are efect de fermitate, acţionează ca un suport pentru ţesuturi, determinand tonifierea şi compactarea acestora. Complexul de remodelare conţine extracte de alune, Centella Asiatica, care au efect de tonifiere şi drenaj, favorizånd eliminarea excesului de lichide din ţesut. Fitoendorfinele extrase din "Piperul Călugărului" şi alte plante originare din Asia oferă o senzaţie de confort şi de relaxare.
Cellu Attack este o combinaţie exclusivă de ingrediente care favorizează eliminarea ţesutului adipos, stimulează drenajul limfatic şi ajută la eliminarea lichidelor.
Cellu Attack conţine: iod organic, L­Carnitină, extract de iederă, pentru o acţiune anticelulitică foarte bună. Este un tratament inovativ, care se adresează femeilor ce îşi doresc să obţină rezultate rapide.
Thermal Slimming a fost creat pentru a reduce celulita, pentru a remodela silueta şi a tonifia pielea. Tratamentul conţine ingredienţi activi puternici: apă termală, săruri minerale, extract de alge brune şi verzi, ceai verde, cafea, ginseng, toate cu efect de diminuare a depozitelor de ţesut adipos şi a celulitei.
Este un tratament care nu necesită încălzire la termocuvertă, foarte potrivit pentru persoanele care nu au mult timp la dispoziţie. Ocean Force conţine extracte de alge din Marea Nordului, care au efect de drenare şi reducere, nămol alb, săruri marine, extracte de plante şi substanţe cu efect lipolitic.
În cât timp apar rezultatele la fiecare tip de tratament?
Fiecare persoană reacţionează diferit la tratamente, însă primul lucru remarcat chiar după prima şedinţă este aspectul pielii: aceasta este mai hidratată, mai tonifiată. Rezultate notabile apar însă pe la jumătatea tratamentului, în condiţiile în care clienta este atentă şi la hidratare, şi la regimul alimentar.
Care sunt criteriile după care stabiliţi ce tip de tratament i se potriveşte fiecărei persoane care apelează la dvs.?
Înaintea începerii oricărui tip de tratament, se face o consultaţie, şi, în funcţie de istoricul medical al clientei şi de problema care trebuie tratată, fizioterapeutul stabileşte un program personalizat de tratament.
Se ţine cont de anotimpuri sau de vreme atunci când alegeţi un tratament?
Tipul de tratament nu are legătură cu anotimpul, ci cu problema care trebuie tratată.
Ce ofertă de programe aveţi?
Există şi variante de abonament cu 10 şedinţe, însă, după cum v­am spus, programul este personalizat, astfel încât poate conţine o combinaţie de tratamente.
« inapoi

Articol vizualizat de 2853 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805