Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Curs COMBAT, la Braila

Curs COMBAT, la Braila

Peste 70 de medici au dezbătut cele mai noi informaţii din domeniul hipertensiunii arteriale, la Braila.

 

Actiunea a avut loc în cadrul Cursului Naţional de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualități în Diagnostic și Tratament - C.O.M.B.A.T. 2, organizat de Societatea Română de Hipertensiune, pe 12 aprilie 2014, la Hotel Belvedere.
Dezbaterile ştiinţifice, susţinute de medici experţi în tensiunea arterială crescută, au oferit participanţilor un plus de informaţii privitoare la monitorizarea şi evaluarea corectă a pacientului hipertensiv, spre îmbunătăţirea procesului de diagnosticare şi tratament al complicaţiilor hipertensiunii arteriale. Cursul a cuprins prezentări şi analize de cazuri clinice ilustrative, favorizând astfel schimbul de idei între medicii implicaţi în managementul hipertensiunii arteriale.
“Comunicarea eficientă între medicii implicaţi în managementului hipertensiunii arteriale este la fel de vitală ca şi calitatea actului medical. Cu toţii avem ce învăţa unii de la ceilalţi şi exact acesta este şi scopul principal al Cursului COMBAT”, a declarat prof. dr. Maria Dorobanţu, preşedintele Societăţii Române de Hipertensiune.
În paralel cu lucrările cursului C.O.M.B.A.T. 2 dedicat medicilor, a avut loc şi cursul interactiv pentru asistenții medicali, COMBAT ASIST, în care medicii şi asistenţii medicali implicaţi în managementul hipertensiunii arteriale au discutat deschis cu pacienţi hipertensivi despre boala de care suferă.
Următoarele ediţii ale cursului C.O.M.B.A.T. 2 din acest an vor avea loc la Iași (30 mai) şi Sibiu (27 iunie).

« inapoi

Articol vizualizat de 1527 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805