Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

“Mai bine sa previi decat sa vindeci” spune un vechi proverb

“Mai bine sa previi decat sa vindeci” spune un vechi proverb

Vegetarienii, veganii si persoanele care tin post pot preveni anumite carente cu suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv special creat pentru ei

 

Studii recente in domeniul nutritiei arata ca o dieta bazata pe fructe si legume scade riscul unor boli cardiovasculare si chiar a cancerului, insa specialistii se impart in doua categorii, cei pro si cei care afirma ca nu e cea mai sanatoasa alimentatie. Daca ai ales sa elimini din alimentatia ta carnea, pestele, lactatele sau oricare alt produs de origine animala, fa in asa fel incat organismul tau sa nu simta lipsa acestora, mai exact a nutrientilor pe care aceste produse le contin. Vegetarienii si veganii, sau persoanele care tin post trebuie sa aiba grija ca dieta lor sa contina suficiente vitamine, minerale si oligoelemente.

Astfel brandul Doppelherz aktiv este completat cu un produs special conceput pentru persoane care au decis sa elimine din planul lor alimentar carnea sau orice produs de origine animala.

Doppelherz activ Pentru vegetarieni Vitamine+Minerale contin mineralele Calciu si Fier, oligoelementele Zinc si Iod, precum si Vitaminele B1, B2, B6, B12, si D3, adaptate optim necesitatii dietelor vegetariene sau vegane.

 Dupa cum se stie, Calciul si Vitamina D3 au rolul de a mentine sanatatea sistemului osos si a celui muscular, iar Iodul, Fierul si Zincul contribuie la formarea globulelor rosii, a hemoglobinei si la transportul oxigenului in corp.

Foarte important de stiut este faptul ca ingredientele folosite in produsul Doppelherz activ Pentru vegetarieni  nu exista nici o urma  de componente de origine animala sau derivate ale acestora.

Cu un singur comprimat pe zi  de Doppelherz aktiv Pentru vegetarieni obtineti, in cazul alimentatiei vegetariene si vegane, necesarul de vitamine, minerale si oligoelemente.

 Produsul este disponibil in farmacii, la pretul recomandat de 29 Ron

« inapoi

Articol vizualizat de 1864 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805