Boli si tratamente
vezi toata lista

Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

 

Stafeta Ciclista SM 2014

Stafeta Ciclista SM 2014

Patru voluntari biciclisti au pornit într-o stafeta ciclista dedicata cauzei SM legand sapte localitati din Romania (Oradea, Cluj Napoca, Bistrita, Alba Iulia, Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti).

 

An de an, în ultima miercuri din luna mai, se sarbatoreste Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple, in acest an aceasta fiind pe data de 28 mai, campanie lansata de Federatia Internationala de Scleroza Multipla.

Cu această ocazie, Societatea de Scleroză Multiplă din România in parteneriat cu Asociatia Filantropia Oradea, Fundatia de Scleroza Multipla Bihor si Asociatia SM Bucuresti au organizat o serie de evenimente în cadrul campaniei „Ștafeta Ciclistă SM 2014”, a cărui obiectiv este susținerea persoanelor cu SM prin dezvoltarea rețelei naționale de grupuri de suport.

Astfel, în perioada 21-28 mai 2014, 4 voluntari bicicliști au pornit într-o ștafetă ciclistă dedicată cauzei SM legând 7 localități din România (Oradea, Cluj Napoca, Bistrița, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Constanta și București).

Startul turului ciclist s-a dat in Oradea în data de 21 mai și va dedicat fiecărei localități, câte o zi până la punctul terminus, Parcul Herăstrău,  Pavilionul H din București.

Pe 28 mai, in Parcul Herastrau, Pavilionul H, s-a derulat evenimnetul principal incepand cu ora 12:00, unde a fost realizat turul ciclist simbolic. Ciclistii au facut prin Bucuresti un tur ciclist si au ajuns in Parcul Herastrau insotiti de voluntari ciclisti din Bucuresti. La locul evenimentului opinia publica a fost informata despre scleroza multipla, despre problemele cu care se confrunta persoanele diagnosticata cu aceasta afectiune si cum poate opinia publica sa vina in sprijinul acestor persoane.

Cum s-au putut implica bucurestenii

Au venit la eveniment cu bicicleta împreună cu prietenii, familia, colegii sau, chiar singuri.  La eveniment participantii au putut scrie mesaje de încurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Mesajele vor contribui la incurajarea persoanelor care sufera de aceaasta boala si întăreaste lupta noastră împotriva sclerozei multiple.

« inapoi

Articol vizualizat de 1888 cititori

MESAJ DE INTERES PUBLIC

 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale
Recomandare video
Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului   Dosarul Electronic de Sanatate al Pacientului

Prezentare pentru medici despre dosarul electronic de sanatate al pacientului.

vezi toate video »


© Reteaua Info-Sanatate, 2008-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805

   
Adnet