Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Happy SETS Day

Happy SETS Day

Peste 1.800 de elevi voluntari premiaţi în cadrul mişcării naţionale “Şi eu trăiesc sănătos!” - SETS

 

Cea de a treia ediţie anuală a mişcării naţionale de prevenire a obezităţii infantile şi promovare a stilului de viaţă echilibrat în rândul familiilor din România - “Şi eu trăiesc sănătos!” – SETS s-a încheiat în cadrul unui eveniment special dedicat copiilor, pe stadionul Iolanda Balaş Soter din capitală, sub egida „Happy SETS Day”.

 Momentul central al evenimenului l-a constituit ceremonia de premiere a celor mai active Cluburi SETS - Mișcare și Distracție din București, care a avut loc în prezenţa Gabrielei Szabo, ambasador al mişcării SETS şi ministru al Tineretului şi Sportului  şi a altor oficialităţi reprezentând instituţiile şi organizaţiile partenere ale Fundaţiei PRAIS, din mediul public şi privat.

 Cei peste 1.800 de elevi voluntari, cadre didactice şi părinţi prezenţi pe stadion au sărbătorit, alături de echipa Fundației PRAIS și de partenerii fondatori,  câștigarea celor 6 trofee SETS ale acestei ediții – câte unul pentru fiecare sector. Evenimentul a fost transmis live, pe canalul YouTube al SETS.

Cluburile de Mişcare şi Distracţie sunt organizate voluntar, în fiecare an, de către elevi, cu sprijinul profesorilor coordonatori

 Inovaţie a mişcării SETS, Cluburile de Mişcare şi Distracţie sunt organizate voluntar, în fiecare an, de către elevi, cu sprijinul profesorilor coordonatori din şcolile unde ei studiază. Cluburile, precum și toate acţiunile organizate în cadrul acestora pe parcursul anului școlar, sunt înscrise pe platforma online www.sets.ro, intrând astfel automat în competiţia finală. În cei patru ani de derulare a programului, peste 11.500 de elevi s-au înscris voluntar în 280 de Cluburi SETS, desfăşurând 4.770 de activităţi fizice, esențiale în asociere cu o alimentaţie echilibrată, în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

 “Este foarte important pentru viitorul naţiunii noastre să asigurăm tinerei generaţii premisele unei dezvoltări armonioase, oferindu-i acces la sporturi diverse. Când an de an, sub îndrumarea profesorilor, tot mai mulţi copii se implică voluntar în practicarea de activităţi fizice în cadrul mişcării naţionale SETS, nu putem decât să fim mândri de ei şi să-i susţinem în continuare”, a declarat Gabriela Szabo, ambasador al mişcării SETS şi ministru al Tineretului şi Sportului.

 

 

« inapoi

Articol vizualizat de 1588 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805