Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Super eroii zambetelor sanatoase

Super eroii zambetelor sanatoase

Colgate România i-a învăţat pe copii cum să devină super eroii zâmbetelor sănătoase

 

 În cadrul campaniei tradiționale Luna Sănătăţii Orale, Colgate România a oferit produse de igienă orală unui număr de peste 200 de şcoli din toată ţara. Astfel 40.000 de elevi din clasele I-IV au devenit super eroii dinţilor sănătoşi şi au primit accesorii speciale pentru a lupta împotriva cariilor şi pentru a se bucura de un zâmbet sănătos zi de zi.

 Colgate România şi-a propus să fie alături de copiii din clasele primare

Sub sloganul „Împreună, pentru zâmbete sănătoase!”, Colgate România şi-a propus să fie alături de copiii din clasele primare, donând 1% din vânzările realizate pe parcursul campaniei Luna Sănătății Orale sub formă de produse de îngrijire orală copiilor din şcolile înscrise în program. Astfel, 40.000 de seturi de produse special concepute pentru copii au fost donate elevilor din peste 200 de şcoli participante în program la nivel național, promovând totodată importanţa unei igiene orale corecte şi principalele reguli pentru un zâmbet sănătos. Fiecare copil a primit un kit special de super erou al dinţilor sănătoşi: o mini-pastă de dinţi Colgate, o periuţă de dinţi Colgate, un joc şi un pliant informativ despre îngrijirea orală, adresat părinţilor, pentru ca obiceiurile de igienă orală corectă să fie adoptate de întreaga familie.

 În completarea acţiunilor de donaţie, Colgate România a organizat în perioada 2 - 11 iunie, în şcoli selectate din ţară, ore de educaţie privind sănătatea orală. În cadrul lecţiilor, medicii dentişti le-au exemplificat elevilor metoda corectă de periaj dentar cu ajutorul unui modelul demonstrativ, copiii fiind direct implicaţi în acest proces interactiv.

Ei au învăţat, de asemenea, că vizitele regulate la medicul dentist şi evitarea gustărilor dulci între mese contribuie la prevenirea cariilor şi a durerilor dentare. Totodată, copiii au vizionat un filmuleţ educaţional şi au luat apoi parte la discuţii libere pe tema filmuleţului, orientate către conceptele de sănătate orală, toate cu scopul de a stimula dezvoltarea unor obiceiuri corecte de igienă orală care să îi însoţească pe copii pe durata întregii vieţi.

 Mai multe informaţii despre Luna Sănătăţii Orale şi produsele Colgate sunt disponibile pe www.colgate.ro şi pe pagina oficială de Facebook Colgate România.

 

« inapoi

Articol vizualizat de 1835 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805