Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Roche Romania sustine copiii din comunitatile rurale doljene

Roche Romania sustine copiii din comunitatile rurale doljene

Angajaţii Roche România, în colaborare cu World Vision România, au devenit donatori de viitor

 

 Roche România se alătură în data de 16 iunie 2014 colegilor din peste 120 de filiale ale companiei din întreaga lume, pentru cea de-a 11-a ediţie a Roche Children’s Walk - o iniţiativă globală anuală a Grupului Roche, ce îşi propune să strângă fonduri destinate asistenţei pe termen lung a copiilor din Malawi, dar și a altor comunități locale defavorizate.

În acest an, Roche România colaborează cu World Vision România în programul “Donator de Viitor” al cărui ambasador este Oana Cuzino. Jumătate din donaţiile angajaţilor Roche România din cadrul proiectului “Children’s Walk” 2014 vor fi directionate către copiii din cele 13 comunități sărace din județul Dolj incluse în programul “Donator de viitor”. Cu numai 2,5 lei donați pe zi, i se oferă posibilitatea unui copil nevoiaş de a merge încă o zi la școală, de a avea caietele și cărțile necesare, de a avea acces la servicii medicale și de a primi tratamentul necesar, atunci când este nevoie. Mai multe amănunte despre proiectul „Donator de viitor” al World Vision România se pot găsi pe site-ul: www.worldvision.ro. Cealaltă jumătate a sumei strânse în România este destinata proiectelor pe care Roche Group, în colaborare cu UNICEF şi cu European Coalition of Positive People, le desfăşoară în Malawi.

«Este al patrulea an în care Roche România participă la Roche Children’s Walk. Doresc să-i felicit pe colegii mei, care se implică în număr din ce în ce mai mare, de la an la an, în campania globală “Roche Children’s Walk” și care fac lucruri extraordinare pentru copii. Mulțumesc de asemenea Fundației World Vision România și Oanei Cuzino – ambasadoarea programului “Donator de viitor” - pentru colaborarea deosebită ce sper ca va schimba în bine viaţa copiilor sărmani din cele 13 comunități rurale doljene.”, a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche România.

Iniţiat în anul 2003, Roche Children’s Walk serbează anul acesta 11 ani de tradiţie. De-a lungul timpului, peste 132.000 de angajaţi Roche din întreaga lume s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru copiii orfani din Malawi și pentru copiii din comunitățile defavorizate de pe întreg mapamondul. Prin intermediul acestui proiect, Grupul Roche a asigurat asistență și hrană în ultimii ani pentru 17.000 de copii orfani din Malawi. De asemenea, au fost construite și mobilate 18 săli de clasă, plus săli pentru profesori și spații auxiliare esențiale unităților de învățământ. 

« inapoi

Articol vizualizat de 2286 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805