Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Modeleaza copilaria

Modeleaza copilaria

Compania Abbott a lansat proiectul „Modelează copilăria” prin care se adresează părintilor cu micuti de toate vârstele si vine în întâmpinarea acestora cu răspunsuri si sfaturi.

 

Compania Abbott a lansat proiectul „Modelează copilăria” prin care se adresează părinților cu micuți de toate vârstele și vine în întâmpinarea acestora cu răspunsuri și sfaturi la întrebările legate de creșterea copiilor.

 „Prin «Modelează copilăria», Abbott lansează o invitație părinților de a se transpune pentru un moment în lumea colorată și plină de bucurie a celor mici. Creșterea sănătoasă și armonioasă a copiilor este una dintre direcțiile prioritare în strategia noastră și, prin acest proiect, alături de portofoliul nostru de produse de pediatrie, încercăm să venim în sprijinul părinților cu răspunsuri și soluții pe diverse tematici în ceea ce privește aceasta”, declară Adrian Grecu – General Manager Abbott România.

 Proiectul are mai multe componente, printre care și platforma online www.modeleazacopilaria.ro în cadrul căreia părinții pot descoperi cum să „modeleze cu dragoste” copilăria celor mici, indiferent de vârsta pe care aceștia o au. Platforma cuprinde informații și sfaturi în ceea ce privește sănătatea, alimentația, îngrijirea, siguranța, psihologia, educația și distracția copiilor, care să ajute părinții să ia deciziile potrivite legate de creșterea sănătoasă a copiilor, la momentul potrivit. Articolele sunt redactate de specialişti în pediatrie sau psihologie, care la rândul lor sunt părinţi.  

 Părinții se pot documenta pe platformă despre bolile specifice copilăriei, afecțiunile respiratorii și gastrointestinale, precum și despre alte teme legate de sănătatea celor mici, și vor avea acces la materiale care abordează momentele importante din viața copiilor, ca de exemplu mersul la grădiniță sau ieșirea în societate, care sunt detaliate de specialiști.

 Ṣi pentru că suntem în plin sezon estival, perioadă în care copiii, cu precădere, sunt vulnerabili la variațiile mari și bruște de temperatură, părinții pot consulta informațiile oferite de Prof. Dr. Mircea Nănulescu, medic primar pediatru cu specializări în pneumologie pediatrică și nefrologie pediatrică, cu privire la afecțiunile gastrointestinale și respiratorii: „Deși marea majoritate a infecțiilor respiratorii nu sunt grave și au o evoluție naturală favorabilă, există situații cu risc crescut pentru evoluție severă fiind necesară consultarea copilului de către medic. Infecția respiratorie acută se poate complica uneori cu infecţie otică (otită medie acută), infecţie sinusală (sinuzita bacteriană) sau pneumonie.”

 Proiectul a fost lansat cu ocazia zilei internaționale a copiilor, prilej cu care părinții și micuții lor s-au implicat într-un atelier de modelaj a plastilinei organizat în aer liber în Parcul „Orășelul Copiilor” din București.

« inapoi

Articol vizualizat de 2296 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805