Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Impreuna pentru viata!

Impreuna pentru viata!

Asociatia "Aripi spre viata" face pasi importanti in achizitionarea aparaturii medicale pentru Sectia de Pediatrie II din cadrul I.C. Fundeni.

 

Asociatia "Aripi spre viata" a initiat la inceputul acestui an proiectul "impreuna pentru viata" prin care doreste strangerea de fonduri in valoare de 150.000 euro pentru procurarea de aparatura medicala destinata Sectiei de Pediatrie II din cadrul I.C. Fundeni constand in 6 statii cuprinzand fiecare trei infusomate si un injectomat, 36 de infusomate si 20 injectomate, aparatura medicala prin care se administreaza corect, sigur si eficient tratamentul cu citostatice pentru copiii si tinerii bolnavi de leucemie, cancere si alte boli grave.

"Pana acum proiectul a reusit sa stranga suma de 47.860 lei din care 32.860 lei  folositi pentru procurarea primei statii cuprinzand trei infusomate si un injectomat si 15.000 lei pentru doua infusomate,  toate aparatele fiind donate pentru utilizarea in cadrul sectiei de pediatrie II Fundeni. Am beneficiat de ajutorul Fundatiei Orange, din partea careia am primit 32.000 lei in cadrul concursului <Sustine un ONG> pentru procurarea statiei,  iar din restul sumei provenind din donatii am procurat inca doua infusomate. Este un proiect transparent prin care dorim sa aducem o schimbare in bine, esentiala in realizarea actului medical, sa continuam seria proiectelor de imbunatatire si schimbare a conditiilor de tratare a copiilor afectati de cancer, alaturandu-ne eforturilor medicilor de a le salva vietile", declara Nicoleta Vlad, presedintele Asociatiei "Aripi spre viata".

Un pas important in sustinerea tratamentelor acestor copii grav bolnavi este si reabilitarea in primul trimestru al acestui an a celor sapte infusomate existente care, din cauza uzurii si folosirii indelungate, au necesitat reparatii urgente. Costurile s-au ridicat la 10.263,42 lei de asemenea proveniti din donatii.

Evolutia proiectului "Impreuna pentru viata" va fi constant comunicata de catre asociatia "Aripi spre viata" pe http://www.aripispreviata.ro si pe pagina de facebook  http://www.facebook.com/aripispreviata.

Donatiile atat in nume propriu cat si ca persoana juridica se pot face in continuare in conturile asociatiei "Aripi spre viata" deschise la BCR, sucursala Bagdasar, dupa cum urmeaza:

 LEI - RO88RNCB0521114607820001

 EURO - RO34RNCB0521114607820003

 Cod fiscal 26481900

« inapoi

Articol vizualizat de 1400 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805