Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Promisiuni pentru Spitalul de Copii

Promisiuni pentru Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu"

Nicolae Banicioiu, ministrul Sănătăţii, a declarat ca va cauta bani pentru definitivarea lucrarilor la Unitatea de Primire Urgente a spitalului.

 

Nicolae Banicioiu, ministrul Sănătăţii a vizitat în această dimineaţă Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu", la invitaţia managerului unităţii, prof.dr. Dan Mircea Enescu şi a directorului medical, dr. Radu Balanescu.

"Voi susţine, în continuare, această importantă unitate sanitară. Anul acesta Ministerul Sănătăţii a alocat 8 milioane de lei pentru consolidarea, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe. Căutăm soluţii pentru identificarea unor fonduri suplimentare care să acopere definitivarea lucrărilor la această secţie. De asemenea, ne dorim să existe o secţie de chirurgie cardiacă nouă în unitate  şi vom acorda sprijin pentru modernizarea compartimentului de nou născuţi din cadrul spitalului",  a declarat Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii.

Șeful Sănătăţii a adaugat că, în urma discuţiilor cu reprezentanţii conducerii unităţii sanitare, în viitor, o parte a secţiei de chirurgie va fi dedicată exclusiv chirurgiei nou-născuţilor.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" este cel mai  vechi spital pentru copii din România. Anual aici sunt internaţi 25.000 de copii, iar prin ambulatoriul de specialitate trec aproximativ alţi 300.000 de copii.

 

« inapoi

Articol vizualizat de 3891 cititori


 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale

© Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805